Sai Baba, utjelovljenje ljubavi

Sai Baba, utjelovljenje ljubavi - Laing, Ron | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Laing, Ron
DIMENZIJA
5,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Sai Baba, utjelovljenje ljubavi.pdf
ISBN
8132232664600

OPIS

Knjiga je protkana anegdotama o Sai Babi, ali ne samo o čudima već i o bezgraničnoj ljubavi prema ljudima, svim živim bićima i prirodi.S pripovijedanjem o Sai Babi isprepliće se pripovijedanje o vlastitim životima oba autora ove knjige, te sjajne analize o nakaznostima i nelogičnostima današnjeg društva te komentarima kako bi se svijet s malo truda, volje i više ljubavi mogao u znatnoj mjeri popraviti.

- 24.travnja 2011.), rođen kao Sathyanarayana Raju, bio je indijski guru, religijska figura i učitelj. Sljedbenici ga opisuju kao avatara, duhovnog učitelja i čudotvorca.On sam je izjavio da je reinkarnacija sveca Sai Babe od Shirdija te je često detaljno opisivao život potonjeg. Kada bi Sai Baba bio utjelovljenje Boga, "avatar", bio bi to znak Božje prevrtljivosti i nedosljednosti, što je protivno Božjoj naravi.

Sathya Sai Baba želi preobraziti svijet ponovno uspostavljajući vječne vrijednosti Istine, Ispravnog djelovanja, Mira, Ljubavi i Nenasilja. Narodna knjižnica ˝Petar Preradović˝ Bjelovar. Početak (current) O knjižnici; Katalog Novi naslovi Abecedni pregled Osobe Godine izdanja Stručne skupine Nakladničke cjeline Ključne riječi Za slijepe i slabovidne Sathya Sai Baba se obraća ljudima izravno.

POVEZANE KNJIGE