Talijanska kuhinja

Talijanska kuhinja - Maršanić-Jovanović, Rajna (ur.) | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Maršanić-Jovanović, Rajna (ur.)
DIMENZIJA
11,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Talijanska kuhinja.pdf
ISBN
2733715125759

OPIS

Sunce, more, planine, mirisi, okusi i umjetnost. Tradicionalna kuhinja talijanskog naroda 250 tipičnih recepata i mnogo slika kako bi se otkrile sve tajne. Škrinja s blagom za ljubitelje talijanske kuhinje, ova raskošna kuharica omogućuje stvaranje autentičnoga talijanskog okusa i u vašem domu. Skupina od šest talijanskih kuharskih stručnjaka prikupila je i prilagodila više od 1000 klasičnih recepata i tako napravila najopsežniju talijansku kuharicu ovakve vrste. Na prekrasno ilustriranim stranicama otkrit ćete jela iz svih talijanskih regija, od predjela do slastica. Varijacije, anegdote i kuharski savjeti zakružuju i obogaćuju recepte, čineći Enciklopediju talijanske kuhinje kuharicom koju će prigrliti svaki ljubitelj ove omiljenekuhinje.

Pokušajte ponovo. Komentari su POTPUNO ANONIMNI, a registracija nije potrebna.

Rabljena u dobrom stanju. U cijenu ključena suđerica Whirpool, napa Faber i sudoper Blanco sa Grohe slavinom. Naruči Talijanska kuhinja Dostava u 1 minuti.

POVEZANE KNJIGE