Anatomija smijeha

Anatomija smijeha - Hadžić, Fadil | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hadžić, Fadil
DIMENZIJA
5,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomija smijeha.pdf
ISBN
7846834063790

OPIS

Književnik Fadil Hadžić, najizvođeniji hrvatski komediograf, osnivač kazališta Kerempuh i Komedija, napisao je Anatomiju smijeha, studije o fenomenu komičnog. Nakon poznatih studija Freuda i Bergsona, te drugih inozemnih autora o smijehu i smiješnome, evo i jedne domaće knjige koja će dobro doći studentima filozofije, književnosti, Akademije dramske umjetnosti, ali i svim ostalim čitateljima koji žele saznati kako se proizvodi komično. Čudno će vam zvučati, ali smjeh je vrlo ozbiljan fenomen i zaslužuje da mu tako prilazimo., kaže autor Anatomije smijeha.

Vidi. Dodatak:Popis mišića ljudskog tijela Naručite u VBZ online bookstore-u poznati naslov "Anatomija smijeha" autora "Hadžić, Fadil".

Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Nagrada književnog natjecaja Naklade ZORO za najbolju knjigu neobjavljenih priča za 2008. godinu.

POVEZANE KNJIGE