Cestovni biciklizam

Cestovni biciklizam - Friel, Joe | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Friel, Joe
DIMENZIJA
9,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Cestovni biciklizam.pdf
ISBN
3210384520612

OPIS

U knjizi Cestovni biciklizam – periodizacija i trening Joe Friel vrlo savjesno upoznaje natjecateljskog cestovnog biciklista sa svim pomagalima neophodnim za sastavljanje i primjenu periodiziranog programa po načelima treniga.Prvi dio knjige opisuje što je sve, osim talenta, potrebno za uspjeh u biciklizmu, te načela treninga, dok drugi dio sadrži opće prihvaćene koncepte na kojima se baziraju procesi treninga. Ovdje se detaljno bavimo najosjetljivijim aspektom treninga, intenzitetom i na četiri načina vas učimo kako prići tom problemu. Treći dio knjige bavi se idejom svrhovitog treniranja i nudi okvir za njenu izvedbu. Jezgru knjige predstavlja četvrti dio gdje nas autor vodi kroz godišnji plan te sadrži objašnjenje procesa planiranja te primjere godišnjih planova. Peti dio knjige bavi se drugim aspektima koji utječu na godišnji plan, kao što su trening jakosti, istezanje, specifični trening za žene, veterane i juniore, vođenje dnevnika, prehrana, problem pretreniranosti, umora, bolesti i ozljeda te oporavak. Zbog svoje metodičnosti u planiranju i programiranju mogla bi biti od koristi i drugim sportašima čiji sport naglašava dugotrajnu aktivnost i izdržljivost, poput trkača dugoprugaša.

Odaberite plaćanje na 2-12 rata za Amex i Diners kartice Cestovni bicikli ili specijalke, kako ih zovu ljubitelji biciklizma, predstavljaju posebnu vrstu bicikala koji su namijenjena bicikliranju po asfaltu i drugim glatkim površinama. Gume su tanke te je bicikl sam po sebi vrlo lagan, što omogućuje vrlo jednostavno gibanje. Cestovni, cyclocross i gravel bicikli Sve informacije vezane uz rad Keindl sport trgovine možete pogledati ovdje.

Opis - CESTOVNI BICIKLIZAM - periodizacija i trening. Kako da rasporedim teške treninge? Kako je najbolje trenirati u tjednima utrke koja mi je najvažnija? ... Pozvani ste svi, od početnika koji se žele aktivno uključiti u cestovni biciklizam, rekreativci te licencirani vozači koji žele odraditi trening za utrku ili otkriti neku od novih ruta.

POVEZANE KNJIGE