Crna i ružičasta vina

Crna i ružičasta vina - Zoričić, Milorad | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zoričić, Milorad
DIMENZIJA
12,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Crna i ružičasta vina.pdf
ISBN
3638020322736

OPIS

Ova knjiga pisana je s ciljem da se u proizvodnji crnih i ružičastih vina učine kvalitetni pomaci, s obzirom na specifičnost pojedinih značajnih postupaka (maceracija i remontaža masulja), koji bitno utječu na vrsnost crnih vina. U knizi se govori o specifičnim sastojcima crnog vina polifenolima (bojila i tanini) i ostalim sastojcima koji pridonose aromi, punoći i robusnosti crnih vina, zatim o cjelokupnom tehnološkom postupku proizvodnje crnih i ružičastih vina (klasični postupak, karbonska maceracija, autivinifikatori), slijedi opis hrvatskih crnih vina, barik vina, a posebno poglavlje obrađuje proizvodnju rakije komovice, droždenke i travarice.

godine Isaac ... U našoj nagradnoj igri čitatelji su osvojili ružičasta vina i pjenušce koje poklanjaju vinarije: Obitelj Dvanajščak-Kozol, Bolfan Vinski Vrh, Pjenušci Peršurić, Vinarija Iuris, Vinarija Tomac i Vina Geržinić. Nagradna igra trajala je do 8.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Milorad Zoričić CRNA I RUŽIČASTA VINA. Rezultati pretrage.

POVEZANE KNJIGE