Istinski trenuci

Istinski trenuci - De Angelis, Barbara | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
De Angelis, Barbara
DIMENZIJA
6,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Istinski trenuci.pdf
ISBN
1275073622011

OPIS

Obuzme li vas ikad osjećaj da u vašem životu još uvijek nešto nedostaje, bez obzira na sve što ste postigli i ostvarili? Imate li vi i vaš partner ponekad osjećaj da ste više sustanari nego ljubavnici? Čini li vam se da ste toliko obuzeti radom, brigom za obitelj i nastojanjem da sve bude na svom mjestu da nemate ni vremena ni energije za uživanje u životu u onoj mjeri u kojoj biste, svjesni ste, u njemu trebali uživati. Ako je tako – ovo je knjiga za vas. Krećete na putovanje koje će vam omogućiti da osvijestite istinske trenutke i uživate u svakodnevnim sitnicama.

3. TRENUCI PRIJE NJEZINE SMRTI Otkriven odnos Charlesa i princeze Diane 0 Dijeli vijest Dijeli na facebook Dijeli na twitter Dijeli na viber Dijeli na mail . ...

Sudbina vam donosi te trenutke kako biste istinski uživali i kako bi sve bilo ... To su za mene istinski heroji. Heroji od kojih svaki dan učim što je život i što je borba i kako skromno, ponizno i dostojansveno nositi svoj križ.

POVEZANE KNJIGE