Istinski trenuci

Istinski trenuci - De Angelis, Barbara | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
De Angelis, Barbara
DIMENZIJA
9,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Istinski trenuci.pdf
ISBN
8561085182344

OPIS

Obuzme li vas ikad osjećaj da u vašem životu još uvijek nešto nedostaje, bez obzira na sve što ste postigli i ostvarili? Imate li vi i vaš partner ponekad osjećaj da ste više sustanari nego ljubavnici? Čini li vam se da ste toliko obuzeti radom, brigom za obitelj i nastojanjem da sve bude na svom mjestu da nemate ni vremena ni energije za uživanje u životu u onoj mjeri u kojoj biste, svjesni ste, u njemu trebali uživati. Ako je tako – ovo je knjiga za vas. Krećete na putovanje koje će vam omogućiti da osvijestite istinske trenutke i uživate u svakodnevnim sitnicama.

Facebook Twitter Pinterest Linkedin Whatsapp Telegram Email. Neki su trenuci u televizijskoj povijesti ipak vrjedniji od drugih. To su oni rijetki momenti koji su makar na čas povezali milijune duša u jednu veliku globalnu zajednicu usredotočenu u istom trenutku na istu stvar.

Barbara de Angelis Biblioteka MI, 2007., tvrdi 15 Istinski uznemirujući trenuci slavnih osoba koje nećete vjerovati. Hollywood je zanimljiv svijet.

POVEZANE KNJIGE