Obojena kuća

Obojena kuća - Grisham, John | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
4,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Obojena kuća.pdf
ISBN
1684936820927

OPIS

Nakon deset uzastopnih nevjerojatno uspješnih pravnih trilera, od kojih je svaki dosegao prvo mjesto na listama najprodavanijih knjiga širom svijeta, John Grisham odlučio je svojim čitateljima ponuditi knjigu u kojoj nema ni jednog pravnika. Obojena kuća priča je o odrastanju sedmogodišnjeg Lukea Chandlera ljeta 1952. u seoskoj zabiti Arkansasa kada se sezonski radnici, Meksikanci i lokalni brđani, skupe na farmi Chandlerovih u vrijeme berbe pamuka. Duboko crpeći iz uspomena na vlastito djetinjstvo Grisham je napravio velik pomak odustajanjem od uobičajene recepture bestsellera. Njegova je proza još uvijek tipična, nepomućena, jasna, s fabulom u prvom planu, no izborom dječaka kao glavnog lika i ispripovijedana u prvom licu, Grisham je zadržao najbolje od svojih prijašnjih romana i svemu dodao novu iznenađujuću notu. Naravno, u priči ima i umorstava i ljubavi i tajni i strahova i uspjeha, zapravo ima svega osim pravnika.

Datum dolaska srijeda. Datum odlaska četvrtak.

Međutim, jedan je mađarski trgovac u doba Austro-Ugarske navodno kupio tri broda bračkog kamena i potom ga prodao u SAD za gradnju Bijele kuće, no ne postoje dokazi koji potvrđuju da je dotični kamen ... Obojena kuća Painted House (2003) obiteljski, drama | SAD. Režiser: Alfonso Arau.

POVEZANE KNJIGE