Praktikum iz opće kemije 3.izdanje

Praktikum iz opće kemije 3.izdanje - Sikirica,M. - Korpar-Čolig, B. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sikirica,M. - Korpar-Čolig, B.
DIMENZIJA
4,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Praktikum iz opće kemije 3.izdanje.pdf
ISBN
4233665205768

OPIS

Uspjeh praktičnog rada ovisi o poznavanju činjenica i laboratorijskih tehnika. Ovaj priručnik stoga je pripremljen i osmišljen kao pomoć studentima kemije pri radu u laboratoriju. Uvodno poglavlje sadrži mjere sigurnosti pri radu i pružanje prve pomoći, te upoznavanje s laboratorijskim priborom. Slijedi niz kemijskih vježbi koje su metodički obrađene. Svaka vježba sadrži uvodni teoretski dio koji među ostalim daje i upute o otrovnosti i mjerama opreza kao i prikaz nekoliko pokusa sa pridruženim popisom potrebnog pribora i kemikalija, opisom i slikom aparature te detaljnim opisom izvođenja pokusa. Na kraju je niz pitanja za provjeru usvojenog znanja.

Primijeniti osnovna pravila za siguran rad u laboratoriju prilikom rukovanja tvarima u laboratoriju. 3.

Završni ispiti iz kolegija Organska kemija 1, Organska kemija 2 i Praktikum organske kemije 2 održat će se 12.02.2015. godine u predavaonici P1 u 11.00 sati. Praktikum iz opće kemije I.

POVEZANE KNJIGE