Tražite i dat će vam se

Tražite i dat će vam se - Canfield, Jack | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canfield, Jack
DIMENZIJA
12,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Tražite i dat će vam se.pdf
ISBN
1295318315871

OPIS

Aladinov faktor pomaže nam prebroditi najveće zapreke i strahove koji nam priječe tražiti – te poučava jednostavnim načinima kojima se to čini. Donoseći nadahnjujuće priče o ljudima koji su uspijeli zato što su tražili ono što su htjeli.Ova knjiga poučava nas kako možemo izmijeniti naše živote – bez obzira na kakve prepreke nailazili. Pomoću tog znanja možemo prožnjeti plodove istinski bogato proživljenog života – bogatstvo koje ne izvire iz začarane svjetiljke, već iz srca.

Tko će od vas sinu svojemu dati kamen… "Molite, i dat će vam se!" "Gospodine, nauči nas moliti se!" rekao je Isusu jedan od njegovih učenika ( Luka 11:1 ). Kako bi ih naučio moliti se i pomogao im razumjeti kakve molitve Bog uslišava, Isus je svojim učenicima ispričao dvije usporedbe. Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se! (Mt 7, 7) Liturgija dana (25.

Donoseći nadahnjujuće priče o ljudima koji su uspijeli zato što su tražili ono što su htjeli. TRAŽITE I DAT ĆE VAM SE... (ALADINOV FAKTOR) - jack canfield, mark victor hansen (100101452) - "Tražite i dati će vam se"! I'm signing it!!! 🙏💖 ′′ Seek and you will be given "! Translated.

POVEZANE KNJIGE