Tražite i dat će vam se

Tražite i dat će vam se - Canfield, Jack | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canfield, Jack
DIMENZIJA
12,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Tražite i dat će vam se.pdf
ISBN
8595739031961

OPIS

Aladinov faktor pomaže nam prebroditi najveće zapreke i strahove koji nam priječe tražiti – te poučava jednostavnim načinima kojima se to čini. Donoseći nadahnjujuće priče o ljudima koji su uspijeli zato što su tražili ono što su htjeli.Ova knjiga poučava nas kako možemo izmijeniti naše živote – bez obzira na kakve prepreke nailazili. Pomoću tog znanja možemo prožnjeti plodove istinski bogato proživljenog života – bogatstvo koje ne izvire iz začarane svjetiljke, već iz srca.

Zaporke moraju biti jednake Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u ... Tijekom vremena Microsoft Search okvir će doći do više aplikacija u programu Microsoft 365. Brzi početak.

Da znamo odabrati ono pravo i dobro. Zato nam kaže danas: „Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se!" Tražite da kušate radost kada nađete.

POVEZANE KNJIGE