Tražite i dat će vam se

Tražite i dat će vam se - Canfield, Jack | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canfield, Jack
DIMENZIJA
7,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Tražite i dat će vam se.pdf
ISBN
7210795325440

OPIS

Aladinov faktor pomaže nam prebroditi najveće zapreke i strahove koji nam priječe tražiti – te poučava jednostavnim načinima kojima se to čini. Donoseći nadahnjujuće priče o ljudima koji su uspijeli zato što su tražili ono što su htjeli.Ova knjiga poučava nas kako možemo izmijeniti naše živote – bez obzira na kakve prepreke nailazili. Pomoću tog znanja možemo prožnjeti plodove istinski bogato proživljenog života – bogatstvo koje ne izvire iz začarane svjetiljke, već iz srca.

Zato nam kaže danas: „Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se!" Tražite da kušate radost kada nađete. I radujte se s onima koji traže.

„Ištite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!" - poznate su Isusove riječi (Mt 7,7). U Getsemaniji govori: „Molite da ne padnete u napast" (Lk 22,40). Prijavite se.

POVEZANE KNJIGE