400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice

400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice - McDonald, Elvin | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McDonald, Elvin
DIMENZIJA
5,23 MB
NAZIV DATOTEKE
400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice.pdf
ISBN
6934134707030

OPIS

Ova ilustrirana enciklopedija praktičan je i prijeko potreban dodatak na polici s knjigama svakog vrtlara.Nakon odluke da uredite vrt, sljedeće je pitanje – koje biljke izabrati. Knjiga 400 vrtnih biljaka pomoći će Vam da stvorite prekrasan vrt. Ovdje je navedeno 400 biljaka svrstanih u četiri skupine: jednogodišnje biljke, trajnice, drveće, grmlje i lukovice. Knjiga sadrži: – Opise prijedloge za uporabu i podrobne upute o uzgoju i održavanju svake pojedine biljke, – Više od 425 fotografija u boji radi lakšeg raspoznavanja biljaka, – Poučan uvod za svaku skupinu biljaka, s kalendarom radova tijekom godine – Moguće probleme u uzgoju. Autor se nije usredotočio na biljke koje je teško uzgojiti i koje zahtijevaju puno njege. Umjesto toga nudi uštedu vremena i novca – navodi biljke koje će uspijevati uz minimalnu njegu. Svaka je biljka potanko opisana, navedene su upute za njezin uzgoj – kada i kako se sadi, razmnožava; njezine potrebe za svjetlom, zemljom i gnojivom; orezivanje i sl. Zahvaljujući prekrasnim fotografijama u boji lako ćete prepoznati biljku.

Nema na zalihi. 600 gljiva naših krajeva; Kuharica sakupljača gljiva. Uređenje okoliša obuhvaća tako širok spektar usluga da je također teško pružiti okvirne cijene.

Knjiga s fotografijama Uređenje vrta i okućnice će vas inspirirati i u 400 fotografija predstaviti vam maštovite i raznolike ... Saznajte sve savjete za uređenje vrta, uređenje dvorišta i uređenje okućnice. Koje biljke i cvijeće .

POVEZANE KNJIGE