400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice

400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice - McDonald, Elvin | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McDonald, Elvin
DIMENZIJA
8,85 MB
NAZIV DATOTEKE
400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice.pdf
ISBN
2722362674318

OPIS

Ova ilustrirana enciklopedija praktičan je i prijeko potreban dodatak na polici s knjigama svakog vrtlara.Nakon odluke da uredite vrt, sljedeće je pitanje – koje biljke izabrati. Knjiga 400 vrtnih biljaka pomoći će Vam da stvorite prekrasan vrt. Ovdje je navedeno 400 biljaka svrstanih u četiri skupine: jednogodišnje biljke, trajnice, drveće, grmlje i lukovice. Knjiga sadrži: – Opise prijedloge za uporabu i podrobne upute o uzgoju i održavanju svake pojedine biljke, – Više od 425 fotografija u boji radi lakšeg raspoznavanja biljaka, – Poučan uvod za svaku skupinu biljaka, s kalendarom radova tijekom godine – Moguće probleme u uzgoju. Autor se nije usredotočio na biljke koje je teško uzgojiti i koje zahtijevaju puno njege. Umjesto toga nudi uštedu vremena i novca – navodi biljke koje će uspijevati uz minimalnu njegu. Svaka je biljka potanko opisana, navedene su upute za njezin uzgoj – kada i kako se sadi, razmnožava; njezine potrebe za svjetlom, zemljom i gnojivom; orezivanje i sl. Zahvaljujući prekrasnim fotografijama u boji lako ćete prepoznati biljku.

U knjizi 400 vrtnih biljaka Elvin McDonald nudi svoj izbor "najboljih od najboljih" biljaka -četiristo izvanrednih biljaka koje će sasvim sigurno uljepšati svaki vrt. Usluge uređenja vrta i okućnice u malim oglasima sa cijenom i kontaktom oglašivača za uređenje vrta i okućnice. Preduvjet za lijep vrt intenzivno je poznavanje i uvažavanje postojećih uvjeta. Harmonično usklađivanje domaćih uvjeta s predodžbama vlasnika vrta najviši je cilj krajobrazne arhitekture, bilo da je riječ samo o preinakama ili o oblikovanju posve nova vrta.

Sweet home 3D. Ovaj 3D vizualni softver idealan je za one koji žele više mogućnosti prilagodbe u vrtu ili na balkonu. Ideje za uređenje dvorišta bi trebale podrazumjevati i funkiconalne elemente, ne samo dekorativne, a takve su upravo staze za dvorišta.

POVEZANE KNJIGE