Medicinska sociologija

Medicinska sociologija - Cerjan-Letica, Gordana, Letica, Slaven | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cerjan-Letica, Gordana, Letica, Slaven
DIMENZIJA
9,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Medicinska sociologija.pdf
ISBN
7703438138317

OPIS

Udžbenik Medicinska sociologija dio je obvezne ispitne literature i prvi je klasični udžbenik medicinske sociologije objavljen na hrvatskom jeziku. Namijenjen je studentima dodiplomskog studija na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, ali može biti korišten i kao obvezna ili izborna literatura, udžbenička ili priručnička, i na drugim medicinskim i stomatološkim fakultetima u zemlji te kao dopunska literatura na dodiplomskim i poslijediplomskim studijima sociologije. Udžbenik je podijeljen u jedanaest poglavlja: 1. Medicinska sociologija: predmet, podrijetlo i razvoj, 2. Normalno i patološko, 3. Zdravlje, 4. Bolest, 5. Duševne bolesti i/ili duševni poremećaji, 6. Duševna bolnica i prisilna hospitalizacija duševnih bolesnika, 7. Stres i socijalna podrška, 8. Društvene nejednakosti u zdravlju i zdravstvenoj zaštiti, 9. Zdravstveno ponašanje, 10. Uloge i odnosi pacijenta i liječnika, 11. Medicinske profesije

29.1.2021. Velika Britanija više neće biti dio Erasmus programa, evo što to znači. Sociologija je znanost koja proučava društva i načine na koje ta društva oblikuju ponašanje, vjerovanja i identitet ljudi..

Grčki dio dolazi od logos, što znači ... Medicinska sociologija Zagreb: Medicinska naklada, 2003 CROSBI ID: 131578 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Naslov Medicinska sociologija (Medical Sociology) Autori Cerjan-Letica, Gordana ; Letica, Slaven ; Babić-Bosanac, Sanja ; Mastilica, Miroslav ; Orešković, Stjepan ... Medicinska sociologija; Posjedovanje; Citiranje; Pošaljite e-poštom; Izvoz zapisa.

POVEZANE KNJIGE