Meditacija

Meditacija - Kempton, Sally | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kempton, Sally
DIMENZIJA
6,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Meditacija.pdf
ISBN
1142186072002

OPIS

Nemojte meditirati zato što mislite da je to dobro za vas – to može biti gubitak vremena – meditirajte jer vaša duša čezne za ljubavlju koja joj je namijenjena. Neka sjedenje na meditacijskom jastuku bude sastanak s vašim voljenim. Meditacija može biti najpotpunija ljubavna veza koju ćete ikad doživjeti u životu – ljubav koja traje duže od jedne noći, koja je istinska, vječna, bezgranična, užitak.Ova će vam knjiga pokazati kako meditirati iz ljubavi. Sharon Gannon, autorica knjige Jivamukti Yoga Meditacija je poput ljubavne veze s vlastitim najdubljim bićem. O tome govori Sally Kempton, oslanjajući se na svoje četrdesetogodišnje iskustvo učiteljice i meditantice, te nas uči kako se povezati sa svojom unutarnjom čežnjom i kreativnom energijom da bismo doživjeli sve blagodati meditacije. Nježnom mudrošću i suosjećanjem pomaže nam istražiti dubok i tajanstven unutrašnji krajolik srca, uma i tijela.Saznajte:Zašto je za meditaciju potrebna tišina? Kako se povezati s vlastitim „meditacijskim kanalom“? Kako se povezati sa svojom biti i odbaciti nametnuta vjerovanja? Kako kundalini može podržati našu praksu meditacije? Kako nadići tehniku meditacije i prepustiti se spontanoj meditaciji?Knjiga donosi trotjedni program i više od 20 meditativnih praksi za postizanje mira i dubljih uvida u svakodnevnom životu.

Pravila privatnosti. www.tm-savez.hr www ... Jedna od njih je meditacija, a ova radionica je idealan način da je počnete prakticirati.

1 MIRIS RUŽE Najbolji animirani video o meditaciji.Pitanja šaljite u inbox tj. u poruci ovdje na yt kanlu, ili u poruci na fb https://www.facebook.com/YogaMontenegroPogle... Opustite se uz meditaciju, zauzmite 'moćan stav', perite ruke, opustite se uz križaljku i sjetite se malih stvari zbog kojih ste u životu zahvalni.

POVEZANE KNJIGE