Meditacija

Meditacija - Kempton, Sally | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kempton, Sally
DIMENZIJA
11,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Meditacija.pdf
ISBN
2490570574330

OPIS

Nemojte meditirati zato što mislite da je to dobro za vas – to može biti gubitak vremena – meditirajte jer vaša duša čezne za ljubavlju koja joj je namijenjena. Neka sjedenje na meditacijskom jastuku bude sastanak s vašim voljenim. Meditacija može biti najpotpunija ljubavna veza koju ćete ikad doživjeti u životu – ljubav koja traje duže od jedne noći, koja je istinska, vječna, bezgranična, užitak.Ova će vam knjiga pokazati kako meditirati iz ljubavi. Sharon Gannon, autorica knjige Jivamukti Yoga Meditacija je poput ljubavne veze s vlastitim najdubljim bićem. O tome govori Sally Kempton, oslanjajući se na svoje četrdesetogodišnje iskustvo učiteljice i meditantice, te nas uči kako se povezati sa svojom unutarnjom čežnjom i kreativnom energijom da bismo doživjeli sve blagodati meditacije. Nježnom mudrošću i suosjećanjem pomaže nam istražiti dubok i tajanstven unutrašnji krajolik srca, uma i tijela.Saznajte:Zašto je za meditaciju potrebna tišina? Kako se povezati s vlastitim „meditacijskim kanalom“? Kako se povezati sa svojom biti i odbaciti nametnuta vjerovanja? Kako kundalini može podržati našu praksu meditacije? Kako nadići tehniku meditacije i prepustiti se spontanoj meditaciji?Knjiga donosi trotjedni program i više od 20 meditativnih praksi za postizanje mira i dubljih uvida u svakodnevnom životu.

Meditacija smiruje, daje osjećaj zadovoljstva, potiče osobni rast i kreativnost te poboljšava sposobnost prilagođavanja i prihvaćanja. Transcendentalna meditacija® - utemeljitelj Maharishi Mahesh Yogi® - je dostupna u Hrvatskoj samo preko Saveza za Transcendentalnu meditaciju®, registrirane neprofitne udruge, registarski broj 00001166, matični broj 03793133, OIB 13745098262. Savez za TM, Zeleni trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov POTRDI Meditacija može biti najpotpunija ljubavna veza koju ćete ikad doživjeti u životu - ljubav koja traje duže od jedne noći, koja je istinska, vječna, bezgranična, užitak. Ova će vam knjiga pokazati kako meditirati iz ljubavi.

POVEZANE KNJIGE