Opća epidemiologija

Opća epidemiologija - Puntarić, Dinko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Puntarić, Dinko
DIMENZIJA
11,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Opća epidemiologija.pdf
ISBN
8365049959856

OPIS

Opća epidemiologija je svojevrsni nastavak knjige Epidemiologije zaraznih bolesti, odnosno svojevrsni uvod u specijalnu epidemiologiju. Autori iznose najnovija dostignuća suvremene epidemiologije. Gradivo je podijeljeno u 11 poglavlja, polazeći od osnovnih pojmova u epidemiologiji, kao što su definicija, epidemiologija i ciljevi, zatim epidemiološkoga mjerenja, varijabli i epidemiološke povezanosti do metodologije epidemiološkoga istraživanja, a na kraju su dane i opće smjernice profilakse zaraznih bolesti. Knjiga je namijenjena prvenstveno studentima medicine kao udžbenik, ali isto tako kao priručnik i specijalizantima i specijalistima epidemiologije i infektologije, a poslužit će i liječnicima primarne zdravstvene zaštite.

Autori iznose najnovija dostignuća suvremene epidemiologije. Gradivo je podijeljeno u 11 poglavlja, polazeći od osnovnih pojmova u epidemiologiji, kao što su definicija, epidemiologija i ciljevi, zatim ... ZDRAVSTVENO VELEUČILIŠTE.

Ishemijska bolest srca 195 39. OPĆA EPIDEMIOLOGIJA P S V ECTS 30 30 4 Studij Stručni studij sanitarnog inženjerstva Šifra kolegija OEP6851Z Nositelj kolegija Slavko Antolić, dr. med., spec.epidemiolog Nastavnici Slavko Antolić, dr.

POVEZANE KNJIGE