Opća epidemiologija

Opća epidemiologija - Puntarić, Dinko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Puntarić, Dinko
DIMENZIJA
10,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Opća epidemiologija.pdf
ISBN
7957453878746

OPIS

Opća epidemiologija je svojevrsni nastavak knjige Epidemiologije zaraznih bolesti, odnosno svojevrsni uvod u specijalnu epidemiologiju. Autori iznose najnovija dostignuća suvremene epidemiologije. Gradivo je podijeljeno u 11 poglavlja, polazeći od osnovnih pojmova u epidemiologiji, kao što su definicija, epidemiologija i ciljevi, zatim epidemiološkoga mjerenja, varijabli i epidemiološke povezanosti do metodologije epidemiološkoga istraživanja, a na kraju su dane i opće smjernice profilakse zaraznih bolesti. Knjiga je namijenjena prvenstveno studentima medicine kao udžbenik, ali isto tako kao priručnik i specijalizantima i specijalistima epidemiologije i infektologije, a poslužit će i liječnicima primarne zdravstvene zaštite.

Dinko Puntarić, Darko Ropac. Opća epidemiologija je svojevrsni nastavak knjige Epidemiologije zaraznih bolesti, odnosno svojevrsni uvod u specijalnu epidemiologiju.

PREDMET VRIJEME MJESTO Opća ... 35. Globalna epidemiologija zaraznih bolesti 178 35.1.

POVEZANE KNJIGE