Osnove socijalne psihologije, 3.izdanje

Osnove socijalne psihologije, 3.izdanje - Pennington, Donald C. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pennington, Donald C.
DIMENZIJA
5,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove socijalne psihologije, 3.izdanje.pdf
ISBN
4421689015107

OPIS

Knjiga predstavlja reprezentativan uvod u empirijsku disciplinu socijalne psihologije. Tekst je pisan zgusnuto, s mnogo informacija dobro povezanih u suvisle cjeline, što omogućuje lako razumijevanje obrađenih sadržaja. Izbor i redoslijed poglavlja plod je uspješnog nastojanja autora da u prikaz sistematike socijalne psihologije uključi suvremene teme i novije istraživačke spoznaje, istodobno ne zanemarivši klasične eksperimente i najčešće citirana opažanja. Knjiga po svom sadržaju i strukturi predstavlja odličan uvod u socijalnu psihologiju udžbeničkog karaktera. Namijenjena je svim studentima socijalne psihologije koji se s tom disciplinom susreću prvi put, studentima koji studiraju socijalnu psihologiju izvan glavnog predmeta studija, kao i zainteresiranim laicima. Iz sadržaja Uvod; Socijalizacija I: rane godine; Socijalizacija II: proces koji traje cijeli život; Stavovi i promjena stava; Predrasude i sukobi; Socijalna spoznaja I: percepcija sebe i drugih; Socijalna spoznaja II: atribucijski pristup; Međuljudska privlačnost; Neverbalna komunikacija i međuljudsko ponašanje; Društveni utjecaj; Grupe i grupni uradak.

Statistički rječnik Anatomija domaćih sisavaca ... Psihološke osnove poremećaja u ponašanju ... Zatim se opisuju psihološke osnove poremećaja raspoloženja, što daje dodatnu vrijednost ovoj knjizi.

Preduvjeti za upis: Završen preddiplomski studij: Ishodi učenja: Nakon završenog kolegija Psihologija odgoja i obrazovanja očekuje se da će studenti raspolagati sljedećim znanjima i vještinama: Definirati osnovne pojmove iz psihologije odgoja i obrazovanja SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU. AKADEMIJA ZA UMJETNOST I KULTURU U OSIJEKU.

POVEZANE KNJIGE