Rođeni za pobjedu

Rođeni za pobjedu - Reed, Marietta | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Reed, Marietta
DIMENZIJA
11,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Rođeni za pobjedu.pdf
ISBN
5885056173250

OPIS

Mnoge uzbudljive priče o ljudima koji nisu imali otkuda početi ali su ipak uspjeli; o onima koji su se usudili snivati o velikim stvarima i to i ostvarili – čine podlogu iz koje autor crpi dokaze i objašnjava svoju ideju: Nije bitno ono što se događa, već je bitan način na koji reagiramo na to što se dogodilo. U tome leži sva razlika između pobjednika i gubitnika, između uspješnih i neuspješnih, jer uspješni su spremni platiti cijenu i učiniti sve potrebno da bi uspjeli u ostvarivanju svojih ciljeva.

Jedino će vrijeme pokazati može li se osloboditi pobjede svog Queen's Cluba i po ... Kako koristiti oružje u Bloodborneu za ubijanje i pobjedu? 35. 5.

Zavšeno je 1:0 za doma... sportsport.ba. Ove sezone: 23 nastupa i jedan gol, onaj AZ Alkmaaru u sudačkoj nadoknadi za europsku pobjedu i vulkan riječke radosti na Rujevici.

POVEZANE KNJIGE