Studij radiologije

Studij radiologije - Car, Zlatan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Car, Zlatan
DIMENZIJA
8,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Studij radiologije.pdf
ISBN
5595758973124

OPIS

Studij radiologije – Udžbenik za više zdravstvene škole Na Visokoj zdravstvenoj školi u Zagrebu uspostavljen je trogodišnji studij s novim predmetom „Uvod u radiologiju“, čije su sve tematske jedinice usuglašene s poglavljima ove knjige. Udžbenik sadrži zakonske norme, Statut visoke zdravstvene škole, nužne studentske predispozicije, stručne sadržaje i snalaženje u programu trogodišnjeg studija, zaštitu od zračenja, radiološko ponašanje, uvjete za postizanje visokog standarda, stjecanje odgovornosti, što sve student mora naučiti, uvježbavati i dalje usavršavati. Izneseni su postulati minimalnih uvjeta rada s ionizantnim zračenjem i pregledanicima koje tijekom studija svaki nastavnik ili instruktor može ispitivati, a u budućem radu pretpostavljeni i provjeravati

veljače 2021. godine), Fakultet... studij radiologije Sorry - this product is no longer available Na Visokoj zdravstvenoj školi u Zagrebu uspostavljen je trogodišnji studij s novim predmetom „Uvod u radiologiju", čije su sve tematske jedinice usuglašene s poglavljima ove knjige. Diplomski sveučilišni studij Radiološka tehnologija .

veljače 2020. godine) i Odluke o raspisivanju javnog natječaja Znanstveno-nastavnog vijeća Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru (Ur.

POVEZANE KNJIGE