Studij radiologije

Studij radiologije - Car, Zlatan | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Car, Zlatan
DIMENZIJA
4,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Studij radiologije.pdf
ISBN
3287839218865

OPIS

Studij radiologije – Udžbenik za više zdravstvene škole Na Visokoj zdravstvenoj školi u Zagrebu uspostavljen je trogodišnji studij s novim predmetom „Uvod u radiologiju“, čije su sve tematske jedinice usuglašene s poglavljima ove knjige. Udžbenik sadrži zakonske norme, Statut visoke zdravstvene škole, nužne studentske predispozicije, stručne sadržaje i snalaženje u programu trogodišnjeg studija, zaštitu od zračenja, radiološko ponašanje, uvjete za postizanje visokog standarda, stjecanje odgovornosti, što sve student mora naučiti, uvježbavati i dalje usavršavati. Izneseni su postulati minimalnih uvjeta rada s ionizantnim zračenjem i pregledanicima koje tijekom studija svaki nastavnik ili instruktor može ispitivati, a u budućem radu pretpostavljeni i provjeravati

admin uto, 10/17/2017 - 11:27. Vodeći se razlozima za pokretanje studija, program studija temelji se na sinergiji edukacijsko upravljačkog pravca obrazovanja s dodatnim znanjima iz pojedinih subspecijalističkih područja radiološke tehnologije kao što su CT, MR, UZ, IT ... Sveučilište u Splitu.

Fizioterapija: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku: Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek Preddiplomski sveučilišni studij: 3. Fizioterapija: Sveučilište u Splitu: Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Preddiplomski sveučilišni studij: 4. Studij radiologije.

POVEZANE KNJIGE