Vrt u cvatu

Vrt u cvatu - Spini, Gianluigi | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Spini, Gianluigi
DIMENZIJA
7,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrt u cvatu.pdf
ISBN
6242114405505

OPIS

Boje godišnjih doba; Gredice, živice, boje godišnjih dobaDivno je kad naš vrt raste uvijek bujno i tijekom cijele godine ga krase lijepe boje i oblici biljaka. Da bi se to postiglo najvažnije je znati odabrati prave biljke prikladne za vrstu tla, izloženost i klimu područja na kojem živimo. Isto je tako važno znati združiti različite vrste pažljivo procjenjujući razdoblja cvjetanja, ukrasne karakteristike (boja lišća, prisutnost cvijeća ili plodova, zimzelena krošnja itd.) i rast biljaka. U ovom priručniku ćete naći korisne i praktične savjete za kreiranje vrta. Osim toga, predstavljeno je više od 160 različitih rodova zeljastih biljaka, grmova, stabala, podijeljenih s obzirom na vrijeme cvjetanja.

Ožujak. U ovo doba godine već naveliko cvatu proljetnice u vrtu: bergenije, ljubičice, jaglaci, visibabe, šafrani te forzicija. II Vrt u cvatu Nekorišteno, osobno preuzimanje.

Sve grane koje su cvale tijekom prethodne godine moramo prekratiti na jedan ili dva pupa. Iz njih će onda narasti mladice koje će ponovno bogato cvasti. Naslovnica Zeleni trendovi Vrt.

POVEZANE KNJIGE