Balkoni i terase

Balkoni i terase - Schiff, Magda | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schiff, Magda
DIMENZIJA
9,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Balkoni i terase.pdf
ISBN
6822714938726

OPIS

Balkoni, terase ili prozori mogu postati mirisni prostori okićeni cvijećem, koji će uljepšavati sivilo grada.Brinuti se o biljkama nije jednostavno, zahtjeva vrijeme i strpljenje, pa ipak, taj nas posao opušta. U ovom priručniku vodimo vas kroz svijet biljaka. Ovdje možete doznati koji vrtlarski pribor koristiti, na koji način liječiti bolesti biljaka i koje bi vrste biljaka bile pogodne za vaš balkon ili zeleni kutak koji želite urediti.

Varenjem kovanih elemenata ograda poprima konačni izgled. Izrađuje se po individualnim dimenzijama i ... U ovom videu preuređujem svoj mali balkon i pretvaram ga u svoju malu ljetnu oazu.Tako ovdje možete saznati kako u nekoliko jednostavnih poteza i dorada može... Dolaskom sve ljepših dana, balkoni i terase postaju sve važniji dio prostora jer će se na njima provoditi sve više vremena.

Balkoni i terase. Oduševio nas je njihov dom u Novom Marofu.

POVEZANE KNJIGE