Balkoni i terase

Balkoni i terase - Schiff, Magda | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schiff, Magda
DIMENZIJA
7,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Balkoni i terase.pdf
ISBN
6645409908663

OPIS

Balkoni, terase ili prozori mogu postati mirisni prostori okićeni cvijećem, koji će uljepšavati sivilo grada.Brinuti se o biljkama nije jednostavno, zahtjeva vrijeme i strpljenje, pa ipak, taj nas posao opušta. U ovom priručniku vodimo vas kroz svijet biljaka. Ovdje možete doznati koji vrtlarski pribor koristiti, na koji način liječiti bolesti biljaka i koje bi vrste biljaka bile pogodne za vaš balkon ili zeleni kutak koji želite urediti.

2017. / 4zida.rs / Arhitektura, Terasa i bašta / 2 komentara Terasa, balkon ili lodja koja je tačno razlika između ovih prostora? Oni su slični u određenoj meri, a ipak postoje razlike koje su jasno definisane i lako se mogu prepoznati. Ovo su najljepši vrtovi, balkoni i terase u Splitu i okolici.

je tvrtka specijalizirana za izvođenje radova hidroizolacije i sanacije. Naša su specijalnost hidroizolacija i sanacija krovova, podruma, terasa, balkona, vodosprema, bazena te termoizolacija objekata i izrada zelenih krovova.

POVEZANE KNJIGE