Biovrt

Biovrt - Simoni, Eva | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simoni, Eva
DIMENZIJA
12,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Biovrt.pdf
ISBN
5311316592685

OPIS

Priroda je naše najdragocjenije dobro: okružuje nas, ostavlja nas bez daha i beskrajan je izvor radosti. Zbog toga je moramo veoma poštovati i činiti sve da je očuvamo. Zadržati prirodan vrt ipak ne znači prepustiti prirodi zadatak da se pobrine za biljke i zemlju, već surađivati s njom, pomoći joj, iskorištavajući sve mogućnosti koje nam nudi. Ovdje ćete naći mnoge korisne savjete za brigu o zemljištu i biljkama, naputke za dobivanje komposta, prekrivanje zemlje, izmjenu kultura, pravilno zalijevanje i, uz to, tehnike za projektiranje, ograđivanje, kao i najprikladnije biljke za određene uvjete.

Priroda je naše najdragocjenije dobro: okružuje nas, ostavlja nas bez daha i beskrajan je izvor radosti. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam BIOVRT. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu BIOVRT.¸ Moj biovrt.

Tako i ove godine nastavljamo sa predavanjima, razmjenama sjemenja , radionicama, Školom vrtlarenja , edukacijom preko naše internet stranice www.biovrt.com , facebook grupe te na kolumnama i blogovima. Do 10. prosinca trajala je javna rasprava o novome Zakonu o sjemenu, sadnom materijalu i priznavanju sorti poljoprivrednoga bilja.

POVEZANE KNJIGE