Instant psihotest

Instant psihotest - Lieberman, David J. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lieberman, David J.
DIMENZIJA
6,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Instant psihotest.pdf
ISBN
9248201606836

OPIS

U knjizi sa stotinu pitanja i isto toliko odgovora poznati američki psihijatar objašnjava stotinu (ne)uobičajenih ponašanja s posljedicama kojih se u životu susreće gotovo svaki čovjek. Riječ je o psihološkim preprekama i nejasnoćama koje otežavaju svakodnevni život i uzrok su manjim ili većim problemima u obiteljskom, intimnom, poslovnom životu i sl. Nakon upita, slijedi objašnjenje psihološke poteškoće, a zatim sugestija kako je razriješiti.

Opis oglasa ... Ako vas bilo koje od tih ponašanja, navika i misli priječe da živite život kakav želite, tada morate znati da pomoć napokon stiže - INSTANT PSIHOTEST. Pod popularnim nazivom "psiho testovi za posao" kriju se kognitivni testovi i upitnici ličnosti. Poslodavcima su najzanimljivije sljedeće osobine kandidata: dinamičnost, temeljitost, proaktivnost, otpornost na stres, timski rad i pristup suradnicima te organiziranost. Popularna psihologija Meki uvez 299 stranica.

lieberman (100083057) - prijava na Moj račun registracija / kreiraj novi račun dodaj u favorite pošalji prijatelju Pomoć Ako se pitate da li su kod vas prisutni simptomi nekog psihickog poremecaja uradite nas online psiho test i dobijte rezultat na vasu email adresu. Pred vama je test koji vam nudi mogućnost otkrivanja vaših skrivenih aspekata osobnosti. Po redoslijedu pitanja, odaberite jednu od četiri ponuđene mogućnosti koja se najviše uklapa u Vaš stav i profil osobnosti.

POVEZANE KNJIGE