Medicina i putovanje zrakoplovom

Medicina i putovanje zrakoplovom - Landgraf, Rose, Aust | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Landgraf, Rose, Aust
DIMENZIJA
6,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Medicina i putovanje zrakoplovom.pdf
ISBN
6986455224052

OPIS

Knjiga Medicina i putovanje zrakoplovom služi prvenstveno kao udžbenik za edukaciju doktora medicine na poslijediplomskom studiju iz zrakoplovne medicine i na tečajevima za ovlaštenog zdravstvenog ispitivača zrakoplovnog osoblja. Pisana je vrlo razumljivo, sadrži puno dobrih ilustracija i tablica i obilje recentnih znanstvenih podataka. Kabinsko osoblje zrakoplova za dobivanje odgovarajuće licence u zračnom prometu može ovu knjigu koristiti kao dopunski udžbenik o prijevozu bolesnika redovitom zračnom linijom, s prikazom temeljnih kliničkih slika po organskim sustavima. Piloti i kontrolori zračnog prometa, kao aktivni sudionici u zračnom prometu dobivaju dopunski udžbenik o osnovama i fiziologiji letenja, s naglaskom na problemima bioloških ritmova i leta kroz vremenske zone i ozračenosti letačkog osoblja i s preventivnim zdravstvenim mjerama na očuvanju zdravlja i održavanju radne sposobnosti.

+385 1 6310 825, e-mail: [email protected]) na ovjeru. Popunjeni i ovjereni obrazac potrebno je predočiti pri kupnji karte i prijavi za let (check-in). Metelwin digitalna knjiznica - digitalizirane knjige.

Putnici kojima treba liječničko odobrenje za let. ...

POVEZANE KNJIGE