Misli i meditacije

Misli i meditacije - Džubran, Halil | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Džubran, Halil
DIMENZIJA
8,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Misli i meditacije.pdf
ISBN
8101593240928

OPIS

Moja me duša savjetovala i naučila me da opažam skrivenu ljepotu kože, stasa i boje. Uputila me da se udubim u ono što ljudi nazivaju ružnim dok se njegov pravi čar i dražest ne otkriju. Prije no što čuh savjete duše svoje, u ljepoti vidjeh treperavu baklju među stupovima dima. Sada kad je dim nestao, ne vidim ništa doli plamena. Moja me duša poučavala i naučila me slušati glasove što ih jezik, grlo i usne ne izgovaraju. Dok me duša nije poučila, nisam čuo ništa doli kuke i buke. Ali sada pomno slušam tišinu i čujem kako zborovi njeni poje hvalospjeve vjekovima i nebeske pjesme što objavljuju tajne nevidljivog.

Ali svrha meditacija nije uklanjanje svojih misli, odnosno, ne možemo očekivati od sebe da ispraznimo potpuno svoj um. Misli koje stižu treba uočiti, a zatim ih pustiti da prođu, umjesto da im se odupiremo. To ne predstavlja problem.

koji je usmjeren na različite vjerske sadržaje kao i aktualizacije nedjeljnih biblijskih čitanja kroz poticajne misli različitih duhovnih pisaca. Osim vjerskih sadržaja, donosi teme iz obiteljskog života, osobnog razvoja i međuljudskih ... Ako želimo oplemeniti svoj um moramo ga spojiti s praksom vrline, postojano primjenjujući moć pažnje.

POVEZANE KNJIGE