Misli i meditacije

Misli i meditacije - Džubran, Halil | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Džubran, Halil
DIMENZIJA
11,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Misli i meditacije.pdf
ISBN
9394074885063

OPIS

Moja me duša savjetovala i naučila me da opažam skrivenu ljepotu kože, stasa i boje. Uputila me da se udubim u ono što ljudi nazivaju ružnim dok se njegov pravi čar i dražest ne otkriju. Prije no što čuh savjete duše svoje, u ljepoti vidjeh treperavu baklju među stupovima dima. Sada kad je dim nestao, ne vidim ništa doli plamena. Moja me duša poučavala i naučila me slušati glasove što ih jezik, grlo i usne ne izgovaraju. Dok me duša nije poučila, nisam čuo ništa doli kuke i buke. Ali sada pomno slušam tišinu i čujem kako zborovi njeni poje hvalospjeve vjekovima i nebeske pjesme što objavljuju tajne nevidljivog.

Zbog ovakvih rečenica Srđanu Valjareviću nedjeljna su jutra znala biti nevjerojatna; pa su onda i naša ... Naime, potpuno je normalno da imamo misli tijekom meditacije. Naš um ne može prestati misliti - to je nemoguće.

Oskar, 25 letBohinj. Resnični jaz Ta portal sproži v meni mir, ki ga pogostokrat v zemeljskem svetu težko najdem MEDITACIJE.

POVEZANE KNJIGE