Pružimo ljubav koja iscjeljuje: vodič za roditelje

Pružimo ljubav koja iscjeljuje: vodič za roditelje - Hunt, Helen | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hunt, Helen
DIMENZIJA
8,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Pružimo ljubav koja iscjeljuje: vodič za roditelje.pdf
ISBN
2596735830850

OPIS

Autori ovog vodiča za roditelje osnovali su 1984. godine “Institut za terapiju imago odnosa”. Njegova je svrha pomoći ljudima da spoznaju ali i razvijaju svoje odnose sa, za njih, značajnim osobama (posebno odnose s prisnim partnerom i vlastitom djecom) kao izvor emocionalnog ozdravljenja, psihološkog rasta i duhovnog razvoja. “Povezanost”, “Kidanje povezanosti”, “Ponovo uspostavljanje povezanosti”, “Otkrijte svoje dijete”, “Kratak uvid”, “Stvaranje nove baštine” i “Instrumenti osvještenog odgoja” glavne su cjeline koje logičnim slijedom prikazuju ideju knjige.

Neki veruju da na taj način mogu učvrstiti partnerski odnos. Ipak, da bi dugoročno bili zadovoljni svojim roditeljstvom, najbolje je da nas na to pokreće želja da podarimo život jednom ljudskom biću zbog toga što želimo da mu pružimo ljubav i uživamo u odnosu sa njim. Dodaj oglas za usporedbu klikom na ikonu .

- Za svaki je mjesec donosila niz odluka: izrazi ljubav, zatraži pomoć, zabavi se, zahvaljuj se drugima, zaboravi na rezultate. Istodobno je zaronila u načela koja su odredili veliki stručnjaci kao što su Epikur ili Thoreau, ili suvremenici, Oprah i Martin Seligman, ili velikani kao što je Dalaj lama, a sve to kako bi otkrila što je kod ... LITERATURA Literatura za preporuku Roditeljstvo Hendrix, H., Lakelly Hunt, H.(2011.) Kako pružiti ljubav koja iscjeljuje - vodič za roditelje, Zagreb: Mozaik ... Kako pružati ljubav koja iscjeljuje - vodič za roditelje.

POVEZANE KNJIGE