Ruža – vrste i tehnike uzgoja

Ruža – vrste i tehnike uzgoja - Cottini, Paolo | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cottini, Paolo
DIMENZIJA
12,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Ruža – vrste i tehnike uzgoja.pdf
ISBN
3150781537871

OPIS

Ruža, koja se uzgaja od davnina, je jedna od najcjenjenijih ukrasnih biljaka. Ova knjiga nudi dragocjene naputke za one koji se žele prihvatiti uzgoja ruža i nudi korisne savjete za vršenje izbora u skladu s vlastitim potrebama. Prikazane su osnovne tehnike za pravilan uzgoj: fertilizacija, zalijevanje, održavanje, borba protiv bolesti i napokon, jedno posebno poglavlje je posvećeno obrezivanju, koje se mora izvršiti s puno pažnje.

Ruža uspijeva gotovo u svakoj zemlji, ali najbolje se razvija u vrtnoj zemlji, koja je pre... Razne vrste ruža omogućuje pokupiti bilo koju od njihove boje i veličine košnice, na više skladan način za ukrašavanje svoj vrt. Tako čak i na malom prostoru ili minijaturne ruže grm će izgledati elegantno i lijepo.

Prikazane su osnovne tehnike za pravilan uzgoj: fertilizacija, zalijevanje ... Ruža - vrste i tehnike uzgoja količina Dodaj u košaricu ISBN: 9532180885 Izdavač: Leo commerce d.o.o. Područje: Hobi, kućni ljubimci Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-19849 Kategorija: Hobi, kućni ljubimci Jezik: Hrvatski Biblioteka: Leo commerce d.o.o.

POVEZANE KNJIGE