Što je s mojim psom?

Što je s mojim psom? - Fogle, Bruce | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fogle, Bruce
DIMENZIJA
11,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je s mojim psom?.pdf
ISBN
8193952128681

OPIS

Što je s mojim psom? – Jedini vizualni vodič kroz simptome i prvu pomoćPoznati veterinar i autor dr. Bruce Fogle u ovoj knjizi pruža najvažnije informacije vlasnicima pasa koji svojim ljubimcima žele pružiti najbolju moguću njegu. Bilo da vaš pas pokazuje zabrinjavajuće simptome ili mu je potrebna prva pomoć ili se jednostavno ponaša neuobičajeno, umirujući savjet u Što je s mojim psom? pomoći će vam u donošenju odluke o najboljem mogućem načinu na koji možete pomoći svome psu.

15:57h Koliko je pas uistinu odan vlasniku i da je baš taj lajavi četveronožac čovjekov najbolji prijatelj, bez ikakvih ograda i uvjeta, posebno je jasno nakon smrti vlasnika - pas se emocionalno slama i duboko proživljava odlazak svog ljudskog prijatelja baš kao pravi član vlasnikove obitelji koji je s njime provodio dobro i zlo. Šetnja sa psom je izuzetno korisna aktivnost za vas Čovjekov najbolji prijatelj će vam pomoći da poboljšate zdravlje Mnogi od nas misle da je šetnja sa psom nešto što koristi samo našem ljubimcu. ČUDOM OSTAO ŽIV Vitomir Lakošeljac (60) iz Svetog Petra u Šumi preživio je sudar s vlakom, ima nekoliko slomljenih rebara i ključnu kost: 'Živ sam i to je najbitnije' Osjećam se kao da sam ponovno rođen, kao da sam dobio drugu šansu za život. Preživio sam udar vlaka i iako me cijelo ... Par imao seks sa SVOJIM PSOM, a još bizarnije je što je došlo i do LJUBOMORE.

Prijevod djela: What's up with my dog? ... Dimenzije: 15,50 x 21,00 cm.Opseg: 96 stranica.Uvez: tvrdi, plastificiran.Stanje knjige: odlično.Jedini vizualni vodič za simptome i prvu pomoć.Poznati veterinar i autor dr. Bruce Fogle u ovoj knjizi pruža najvažnije informacije vlasnicima pasa koji svojim ljubimcima žele pružiti najbolju moguću njegu.

POVEZANE KNJIGE