Tribine

Tribine - Grisham, John | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
9,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Tribine.pdf
ISBN
1746390609034

OPIS

Neely Crenshaw, najbolji branič u povijesti legendarnih messinskih Spartanaca, nakon petnaest godina vraća se u rodni gradić kako bi sa svojim bivšim suigračima odao posljednju počast Eddieju Rakeu, njihovu dugogodišnjem treneru. Čovjeku kojeg su svi podjednako mrzili i voljeli, a koji je klubu i gradu osigurao trinaest naslova nacionalnih prvaka. Nakon što mu je karijera naprasno prekinuta nakon ozljede koljena, Neelv je na vlastitoj koži osjetio da kada si slavan s osamnaest, ostatak života provedeš prilično neslavno. Čitav život nejasnih ideja o budućnosti i neriješenih osjećaja naspram prošlosti, povratak kući pomoći će mu da se riješi tereta koji godinama nosi. Nostalgiju, žaljenje za prošlim vremenima i uspomene jednako bolne i lijepe, utkao je John Grisham u ovu toplu priču o odrastanju i izgubljenim mladenačkim snovima, i još jednom potvrdio svoju sposobnost da iz sasvim običnih događaja isplele priču koja dugo ostaje u sjećanju. U prijevodu Damira Biličića i uz likovnu opremu Nenada Martića.

u 18:00 h četvrtak. Arhitekt Alen Žunić ovim će online predavanjem pokušati prikazati arhitektonski najkompleksniji grad 21.

Ovaj put je bolja bila Lokomotiva (1-0), a Splićanima nije pomogla ni podrška. Tribine su bile zatvorene za navijače, ali dvije mačke su pronašle način kako ući... Predsjednik španjolske nogometne La Lige Javier Tebas najavio je mogući povratak navijača na tribine od travnja.

POVEZANE KNJIGE