Tribine

Tribine - Grisham, John | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
11,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Tribine.pdf
ISBN
1851232273080

OPIS

Neely Crenshaw, najbolji branič u povijesti legendarnih messinskih Spartanaca, nakon petnaest godina vraća se u rodni gradić kako bi sa svojim bivšim suigračima odao posljednju počast Eddieju Rakeu, njihovu dugogodišnjem treneru. Čovjeku kojeg su svi podjednako mrzili i voljeli, a koji je klubu i gradu osigurao trinaest naslova nacionalnih prvaka. Nakon što mu je karijera naprasno prekinuta nakon ozljede koljena, Neelv je na vlastitoj koži osjetio da kada si slavan s osamnaest, ostatak života provedeš prilično neslavno. Čitav život nejasnih ideja o budućnosti i neriješenih osjećaja naspram prošlosti, povratak kući pomoći će mu da se riješi tereta koji godinama nosi. Nostalgiju, žaljenje za prošlim vremenima i uspomene jednako bolne i lijepe, utkao je John Grisham u ovu toplu priču o odrastanju i izgubljenim mladenačkim snovima, i još jednom potvrdio svoju sposobnost da iz sasvim običnih događaja isplele priču koja dugo ostaje u sjećanju. U prijevodu Damira Biličića i uz likovnu opremu Nenada Martića.

These videos are for our 4th generation machine that was built in 2013. We have a new... HRVATSKI rukometni reprezentativac Ivan Čupić potpisao je trogodišnji ugovor s PPD Zagrebom.

Vjeročka Vojvodić Institut Ruđer Bošković Zavod za istraživanje mora i okoliša, LFKVS status: umirovljenica Bijenička 54, 10 000 Zagreb, Hr e-pošta: [email protected] Be sure to see our new videos of the New Tribine Harvester from 2016. These videos are for our 4th generation machine that was built in 2013.

POVEZANE KNJIGE