Tribine

Tribine - Grisham, John | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
7,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Tribine.pdf
ISBN
8635669376016

OPIS

Neely Crenshaw, najbolji branič u povijesti legendarnih messinskih Spartanaca, nakon petnaest godina vraća se u rodni gradić kako bi sa svojim bivšim suigračima odao posljednju počast Eddieju Rakeu, njihovu dugogodišnjem treneru. Čovjeku kojeg su svi podjednako mrzili i voljeli, a koji je klubu i gradu osigurao trinaest naslova nacionalnih prvaka. Nakon što mu je karijera naprasno prekinuta nakon ozljede koljena, Neelv je na vlastitoj koži osjetio da kada si slavan s osamnaest, ostatak života provedeš prilično neslavno. Čitav život nejasnih ideja o budućnosti i neriješenih osjećaja naspram prošlosti, povratak kući pomoći će mu da se riješi tereta koji godinama nosi. Nostalgiju, žaljenje za prošlim vremenima i uspomene jednako bolne i lijepe, utkao je John Grisham u ovu toplu priču o odrastanju i izgubljenim mladenačkim snovima, i još jednom potvrdio svoju sposobnost da iz sasvim običnih događaja isplele priču koja dugo ostaje u sjećanju. U prijevodu Damira Biličića i uz likovnu opremu Nenada Martića.

Naime, zbog povoljnije situacije s koronavirusom u županiji odlučeno je da se navijači vraćaju na tribine, a što se tiče prvoligaškog nogometa ... Split centar života Za buduće olimpijce kvartovski dnevni boravak: građani na Mertojaku odlučili napraviti tribine na sportskom igralištu Piše Ana Franić Kad promatramo splitske kvartove, vrlo je lako uočiti kako su igrališta glavna mjesta okupljanja na kojima se tijekom dana izmijene sve generacije. Svjesni su toga i čelnici gradskog kotara Mertojak, čije je nogometno igralište ... Zapadnohercegovačka županija prva u BiH vraća gledatelje na tribine, kreću i s prvim cijepljenjima u državi - kupili na svoju ruku ruski Sputnik V.

Svjesni su toga i čelnici gradskog kotara Mertojak, čije je nogometno igralište ... Zapadnohercegovačka županija prva u BiH vraća gledatelje na tribine, kreću i s prvim cijepljenjima u državi - kupili na svoju ruku ruski Sputnik V. Autor: V.

POVEZANE KNJIGE