Uređenje okućnice

Uređenje okućnice - Search, Gay | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Search, Gay
DIMENZIJA
8,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Uređenje okućnice.pdf
ISBN
4584532070865

OPIS

Uređenje okućnice – Maštoviti nacrti uređenja za vrtove svih oblika i veličina Opsežan priručnik o izradi nacrta, uređenju i opremanju vrtova: nacrti vrtova i savjeti za sadnju vrhunskih dizajnera; odabir materijala i izgradnja terasa, staza, fontana, podizanje pergola i postavljanje posuda, ukrasa i rasvjete; više od 300 biljaka za različite uvjete; praktični savjeti o uređenju vrta, od podizanja ograde do presađivanja izrasloga grma.

Urediti ćemo vaš vrt prema vašim željama! Ako ste u potrazi za inspiracijom za uređenje vaše bašte, došli ste na pravo mjesto... Sakupili smo za vas priličan broj ideja koje vam mogu pomoći u planiranju vrta o kojem ste oduvjek sanjali.

Adaptacija okućnice će otkriti ljepotu kuće, no potrebno je posvetiti se detaljima koje će okoliš oko objektai pretvoriti u poželjan i funkcionan prostor. Tek s kvalitenim projektom za uređenje okućnice, kuća, vila ili vikendica može ponuditi svoj maksimum.

POVEZANE KNJIGE