Vještine vođenja intervjua

Vještine vođenja intervjua - Breakwell,Glynis.M. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Breakwell,Glynis.M.
DIMENZIJA
10,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Vještine vođenja intervjua.pdf
ISBN
9380475181356

OPIS

Vještine vođenja intervjua je izuzetno prikladan priručnik, potreban studentima različitih studija (psihologije, defektologije, socijalnog rada, medicine, prava, novinarstva, politologije…), te vrlo koristan i stručnjacima iz tih i drugih područja koji se u svom radu bave i vođenjem intervjua. U knjizi su obrađena sva važnija područja u kojima se koristi tehnika intervjua, uključujući i primjenu intervjua u istraživačke svrhe. Posebna je prednost ovog djela što se tehnika intervjuiranja ne prikazuje samo sa stajališta osobe koja vodi intervju (npr. poslodavca), već i sa stajališta onih koje se intervjuira (npr. kandidata za posao). Za svaki predloženi način vođenja intervjua navedene su moguće prednosti i nedostaci, a knjiga obiluje i vježbama pomoću kojih čitatelj može, među ostalim, provjeriti i svoje razumijevanje pročitanog teksta, a i primjenu onog što je naučio. Knjiga je pisana u skladu sa suvremenim metodičkim i pedagoškim standardima, što značajno uvećava njezinu priručničku vrijednost. Iz sadržaja Što je vođenje intervjua?; Neslužbeni intervjui; Selekcijski intervjui s pojedincem; Selekcijski paneli i skupni intervjui; Procjenjivački intervjui; Istraživački intervjui; Intervjui s djecom; Medijski intervjui.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Riječ je o metodama uzorkovanja, važnosti uloge intervjuera i njegovim kompetencijama za uspjeh istraživanja, pripremi protokola intervjua, elementima provedbe intervjua, a u radu se ukratko osvrće i na analizu prikupljenih podataka. VOĐENJE INTERVJUA SA UČENICIMA Priručnik za osnovne/srednje škole Podgorica, decembar, 2018. godine Breakwell, G.

POVEZANE KNJIGE