Akvarijske ribice

Akvarijske ribice - Goodwin, David | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Goodwin, David
DIMENZIJA
3,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Akvarijske ribice.pdf
ISBN
5028133500073

OPIS

Opsežni priručnik o više od 200 akvarijskih ribica – uključujući njihovo podrijetlo, veličinu, potrebe karakteristike i njegu. Priručnik o akvarijskim ribicama također sadrži praktične savjete o postavljanju i održavanju akvarija, te osnovne savjete o zdravlju i ishrani. Ilustriran od prve od zadnje stranice, ovo je neophodni priručnik za vlasnike akvarija, kao i za sve one koje zanimaju te fascinantne ribe.

Fiory Extra Scudo dodatek za oklep želve, 36 ml. 6,50 € Fiory Extra Scudo dodatek za krepitev želvjega oklepa je primeren za kopenske in vodne želve.

Prodaja akvarijskih riba i ribica u malim oglasima kućni ljubimci. Zlate ribice; Linj; Hrana; Rastline za vrtni ribnik; Akvaponika. Kaj je akvaponika; Ribe za akvaponiko; Akvarijske ribe Živorodne ribe: Karacinidi Malavi ustonoše Oklepni somiči - coridorasi Krapovci Miroljubnejši ostrižniki Rogatci, L somi Labirintovci Algojede ribe ... Hladnovodne akvarijske ribice najčešće se hrane gotovom hranom u kojoj su hranjive tvari posebno izbalansirane.

POVEZANE KNJIGE