Dijete zvano ono

Dijete zvano ono - Pelzer, Dave | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pelzer, Dave
DIMENZIJA
6,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijete zvano ono.pdf
ISBN
7255469920144

OPIS

Dijete zvano ono: istinita ispovijest zlostavljanog dijeteta Dijete zvano ono stravično je svjedočanstvo o jednom od najgorih slučajeva zlostavljanja djeteta u povijesti Kalifornije. To je priča o Davidu Pelzeru kojeg je njegova emocionalno nestabilna majka alkoholičarka tukla i izgladnjivala. Izvodila je nepredvidljive igre mučenja zbog kojih umalo da nije izgubio život. Da preživi morao je naučiti igrati majčine igre jer ga ona više nije smatrala sinom nego robom; nije ga smatrala dječakom, nego predmetom. Spavao je u podrumu i nosio poderanu i smrdljivu odjeću. Kad bi mu majka dopustila jesti, što je bio vrhunac luksuza, bili su to ostaci koje su čak i psi odbijali. Vanjski svijet nije ništa znao o tom užasu. Nije imao nikoga komu se mogao obratiti osim vlastitim snovima koji su ga održali na životu i pružali mu osjećaj da se netko brine za njega, da ga zove sinom.

Knjige Dijete s posebnim potrebama - grupa autora ... Dijete zvano Exit rođeno prije 20 godina! Festival je trajao skoro 100 dana tijekom kojih su se svakodnevno održavali besplatni koncerti, partyji, predstave, projekcije filmova, izložbe, tribine, performancei… Ovo dijete zvano čovjek zaboravlja stvarni život duha, a zadovoljava se virtualnom mišlju i idejom, kao da je ideja kadra dovesti ljudski život do potpunog ostvarenja. Nasuprot tim jednodimenzionalnim iskustvima čovjek prije svega ima potrebu cjelinom svoga unutarnjeg života nadići ograničenja koja mu postavlja svijet u kojemu živi, to ... Sulude situacije, loša gluma, zapleti kakvih se ne bi posramile ni najtreš meksičke sapunice...

Znate da ste trudni, ali bez naraslog stomaka ili osjećanja tih slatkih udaraca, teško je zamisliti šta se sve tu dešava. Ipak, postoje neke divne i korisne stvari koje možete početi da radite već sada, a koje će pomoći vašoj bebi i vama da ovo devetomjesečno putovanje preraste […] ii dijete zvano ono dave pelzer broj stranica: 142 format: 16 x 24 cm uvez: tvrdi Standardna keto dijeta : vrlo nizak unos ugljikohidrata(5%), umjeren unos proteina(25%) i visok unos masti (75%).

POVEZANE KNJIGE