Dijete zvano ono

Dijete zvano ono - Pelzer, Dave | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pelzer, Dave
DIMENZIJA
3,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijete zvano ono.pdf
ISBN
6455065588269

OPIS

Dijete zvano ono: istinita ispovijest zlostavljanog dijeteta Dijete zvano ono stravično je svjedočanstvo o jednom od najgorih slučajeva zlostavljanja djeteta u povijesti Kalifornije. To je priča o Davidu Pelzeru kojeg je njegova emocionalno nestabilna majka alkoholičarka tukla i izgladnjivala. Izvodila je nepredvidljive igre mučenja zbog kojih umalo da nije izgubio život. Da preživi morao je naučiti igrati majčine igre jer ga ona više nije smatrala sinom nego robom; nije ga smatrala dječakom, nego predmetom. Spavao je u podrumu i nosio poderanu i smrdljivu odjeću. Kad bi mu majka dopustila jesti, što je bio vrhunac luksuza, bili su to ostaci koje su čak i psi odbijali. Vanjski svijet nije ništa znao o tom užasu. Nije imao nikoga komu se mogao obratiti osim vlastitim snovima koji su ga održali na životu i pružali mu osjećaj da se netko brine za njega, da ga zove sinom.

MARC zapis - ID: 88402 ... Ovo smanjenje ugljikohidrata dovodi vaše tijelo u metaboličko stanje zvano ketoza. Kad se to dogodi, vaše tijelo postaje nevjerojatno učinkovito u sagorijevanju masti za energiju.

To je priča o Davidu Pelzeru kojeg je njegova emocionalno nestabilna majka alkoholičarka tukla i izgladnjivala. Krešimir Lipovšćak is the author of A Child Called It (4.11 avg rating, 384946 ratings, 16028 reviews, published 1995), The Paris Option (3.89 avg rati... Dijete Zvano Ono. 26 likes.

POVEZANE KNJIGE