Faktor ljubaznosti – jeste li preljubazni na vlastitu štetu?

Faktor ljubaznosti – jeste li preljubazni na vlastitu štetu? - Chandler, Robin | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chandler, Robin
DIMENZIJA
4,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Faktor ljubaznosti – jeste li preljubazni na vlastitu štetu?.pdf
ISBN
2988044811846

OPIS

U svijetu gdje je agresija opća pojava komuniciranja, a nasilje u porastu, nije li poželjno da postoje ljubazni ljudi? Nije li nam potrebna ljubaznost sve više i više? Zašto bi netko imao potrebu napisati knjigu u kojoj bi se sugeriralo kako postati što manje ljubazan? Jedan je od glavnih razloga agresije u porastu što naša kultura potiče previše ljubaznosti. Svaki puta kad progutamo uvredu, dozvolimo da se netko prema nama ponaša loše, tjera nas u sumnju. Mi smo jednostavno previše ljubazni. Kad god za nekoga nalazimo opravdanje, izglađujemo stvari, činimo sve da održimo mir, izbjegavamo konflikt, stvaramo spremište ljutnje i odbojnosti koje će kad tad eksplodirati. Kad nismo sposobni uspješno izraziti naše misli i osjećaje, neizbježno dolazi do povratnoga bijesa u bilo kojem obliku. Ta nesposobnost artikuliranja unutrašnjeg prema vanjskom svijetu, razlog je zašto je ljubaznost loša sklonost. Kao direktori tvrtke osobnog razvoja i treniranja, godinama surađujemo s mnogim ljudima u raznim fazama njihova života, te raspravljamo o komuniciranju, osobnoj učinkovitosti, poteškoćama na poslu i u karijeri, neriješenim emocionalnim problemima i posebno o pojmu prevelike ljubaznosti.

ISSN 1333-2775. NOVI/STARI MINISTAR ZDRAVSTVA.

upite): Radnim danom od 08 do 16h. Pritužbe i pohvale: Email: [email protected] Jeste li preljubazni na vlastitu štetu Meki uvez 21X13 cm 208 str.

POVEZANE KNJIGE