Patuljkova učionica – zapažanje

Patuljkova učionica – zapažanje - Borovac, Ivanka (ur.) | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borovac, Ivanka (ur.)
DIMENZIJA
10,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Patuljkova učionica – zapažanje.pdf
ISBN
8223543258302

OPIS

Patuljkova učionica – zapažanje. Pitalice, tražilice, spajalice. Iz stranice u stranicu nižu se pitalice, tražilice, spajalice i slagalice za pametne glavice i vješte ručice. Uz privlačne crteže i maštovite zadatke razvijaju se zapažanje i koncentracija, uči se bojiti, crtati i pisati. Namijenjeno razvoju djece predškolske dobi Savršeno za igru i učenje!

Savršeno za sve patuljke željne znanja! Opis - PATULJKOVA UČIONICA / VESELA MALA ŠKOLA (od 4 godine) Iz stranice u stranicu nižu se pitalice, tražilice, spajalice, slagalice i bojalice za pametne glavice i vješte ručice. Uz privlačne crteže i maštovite zadatke razvijaju se zapažanje i koncentracija, uči se bojiti, crtati i pisati. U knjižici "PATULJKOVA UČIONICA - VESELA MALA ŠKOLA" iz stranice u stranicu nižu se pitalice, tražilice, spajalice i slagalice za pametne glavice i vješte ručice.

slagalice i bojalice za pametne glavice i vješte ručice.Uz privlačne crteže i maštovite zadatke razvijaju se zapažanje i koncentracija, uči se bojiti, crtati i pisati.Namijenjeno ... Patuljkova učionica - Vesela mala škola Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji. Više slika.

POVEZANE KNJIGE