Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike, eng.-hrv.-eng.

Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike, eng.-hrv.-eng. - Bartolić, Ljerka | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bartolić, Ljerka
DIMENZIJA
4,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike, eng.-hrv.-eng..pdf
ISBN
7139321392612

OPIS

Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike – englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski Više od 12 000 osnovnih i izvedenih stručnih tehničkih pojmova. Rječnik je prije svega namijenjen inženjerima brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike te svima koji su zainteresirani za tehnički engleski jezik i njegovo stručno nazivlje. Rječnik sadrži stručne termine s područja brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike, više od 12000 osnovnih i izvedenih stručno-tehničkih pojmova, te njihove izvedenice i složenice.

Urbany, Marijan 164,00 kn. Rječnik je prije svega namijenjen inženjerima brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike te svima koji su zainteresirani za tehnički engleski jezik i njegovo 1.351.181 proizvod 243 trgovina 6.568 brandova RJEČNIK BRODOGRADNJE / STROJARSTVA / NUKLEARNE TEHNIKE ENGLESKO-HRVATSKI / HRVATSKO-ENGLESKI - ljerka bartolić (1839) - Rječnik je prije svega namijenjen inženjerima brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike te svima koji su zainteresirani za... Knjiga: Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike - englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski, pisac: Ljerka Bartolić, Strani jezici, Rječnici ... Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike [englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski] / Ljerka Bartolić. - 286 stranica Tvrdi uvez.

Broj stranica: 315 Uvez: MEKI Rok dostave: 4 dana O knjizi: Englesko-hrvatski tehnički rječnik i rječnik motora i motornih vozila sastavljen je na temelju terminologije prikupljene na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu iz nastavnih materijala ili iz literature ... Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike (Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski) - Ljerka Bartolić ... Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike (Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski) - Ljerka Bartolić ... brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike te svima koji su zainteresirani za tehnički engleski jezik i njegovo stručno nazivlje.

POVEZANE KNJIGE