Vodič za preživljavanje u školi

Vodič za preživljavanje u školi - Rijavec, Majda Miljković, Dubravka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rijavec, Majda Miljković, Dubravka
DIMENZIJA
11,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za preživljavanje u školi.pdf
ISBN
2081253404933

OPIS

SADRŽAJŠto je učenje Napravi plan Poboljšaj koncentraciju Otkrij svoj stil učenja Kako pristupiti tekstu Kako praviti bilješke Kako pisati sastavke Kako slušati na satu Mudrost pamćenja Kako se motivirati Kako smanjiti strah od ispitivanja Još neke istine o životu i učenju Profesori i što s njima Pametna upotreba roditelja Što ćeš biti kad odrasteš U čemu sam dobarKako učiti manje, a znati više? Dakle, najprije možeš otkriti tajne učenja i pamćenja. One se temelje na radu mozga. Ima tu još puno nepoznanica, ali poznato je da ne iskorištavamo ni ono što bismo mogli. Zato bi moto ove knjige mogao biti: uči malo nauči puno. U zadnjem dijelu možeš doznati o različitim vrstama sposobnosti, njihovom razvijanju i svojem osobnom razvoju. Nećemo razočarati ni one koji bi imali dobre ocjene, čak i znanje, ali im se baš ne uči. Imamo na tu temu par divnih ideja iz znanstveno fantastičnih priča. I napomena za kraj: neke stvari možda jesu napisane šaljivo, ali naš je savjet: shvati ih vrlo ozbiljno. Knjiga je namijenjena učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima. No, može poslužiti i studentima, profesorima i roditeljima.

Pad ispita je kao dobivanje prve jedinice u školi: osjećaš se grozno, ali a) svakome se dogodi i b) za nekoliko godina to doista neće biti bitno. Naša rutina se promijenila, no mi i dalje želimo organizirati svoj život te i u ovim novim situacijama biti uspješni i zadovoljni. Stoga vam predlažemo da pogledate kratak video „Vodič za preživljavanje godine za pamćenje" koji je pripremila naša školska psihologinja. Uspješno dodano u košaricu Količina.

Što je učenje; Napravi plan Vodič za preživljavanje kroz osnovnu školu - Sigurno bi vam bilo lakše preživjeti u školi da ste imali barem osnovne društvene smjernice - Pogledajte video i opis za seriju Vodič za preživljavanje kroz osnovnu školu (Ned's Declassified School Survival Guide / Neds ultimativer Schulwahnsinn) Majda Rijavec i Dubravka Miljković - Vodič za preživljavanje u školi Nakladnik: „IEP" d.o.o. Zagreb 2003.

POVEZANE KNJIGE