Anatomija čovjeka – fotografski atlas sustavne i topografske anatomije

Anatomija čovjeka – fotografski atlas sustavne i topografske anatomije - Lutjen-Drecoll,E. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lutjen-Drecoll,E.
DIMENZIJA
4,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomija čovjeka – fotografski atlas sustavne i topografske anatomije.pdf
ISBN
2619620051128

OPIS

Učenje o ljudskom tijelu nezamislivo je bez uvida u izvorni anatomski preparat. Fotografski atlas sustavne i topografske anatomije Rohena, Yokochija i Lütijen-Frecoll omogućuje studentima pogled na ljudsko tijelo i kad nisu uz anatomski preparat. Tako je ovaj atlas izvrsna dopuna klasičnim atlasima s crtežima – oni služe za učenje detalja građe i anatomskih odnosa, a fotografski atlas omogućuje sintezu toga znanja na izvornome preparatu. Hrvatsko izdanje fotografskog atlasa u potpunosti je usklađeno sa službenim anatomskim nazivljem, Terminologia anatomica, te je tako sukladno postojećim udžbenicima i atlasima. Urednik hrvatskog izdanja Ana Marušić.

hrvatsko izdanje autori: Johannes W. Rohen, Chihiro Yokochi, Elke Lutjen-Drecoll Naklada Slap knjiga je u odličnom stanju, skoro ne korištena mogućnost primopredaje na području Sesveta ili šaljem poštom nakon uplate na račun Suzi rezultate pretraživanja.

Rohen, Chihiro Yokochi, Elke Lutjen-Drecoll 10.285,00 din. 10.285,00 din.

POVEZANE KNJIGE