Jednakost rituala

Jednakost rituala - Prachett, Terry | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Prachett, Terry
DIMENZIJA
10,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Jednakost rituala.pdf
ISBN
9312957963512

OPIS

Posljednja stvar koju je čarobnjak Drum Billet uradio, prije nego je Smrt položila svoju koščatu ruku na njegovo rame, bilo je predati svoju palicu moći osmom sinu osmog sina. Na nesreću njegovih kolega u šovinističkom (da ne kažemo ženomrzačkom) svijetu magije, zaboravio je provjeriti spol novorođenog djeteta…

The Good Book Guide Nećete prestati da se smešite, sem da biste se zakikotali i, eventualno, prasnuli u smeh. Najluđa fantastika još od - kad malo bolje razmislim ... Jednakost rituala je, ne samo duhovita i otkačena već sjajna, dobro ispričana priča.

godine. Ovo je roman koji se prati uglavnom iz perspektive dva lika, a to su Eskarina Kovač (djevojka koja bi mogla da postane prvi ženski čarobnjak) i baka Esmeralda Vedervaks (vještica). Jednakost rituala je, ne samo duhovita i otkačena već sjajna, dobro ispričana priča.

POVEZANE KNJIGE