Kućni vrtovi i uređenje interijera

Kućni vrtovi i uređenje interijera - Kurić, Sanja (Prevoditelj) | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kurić, Sanja (Prevoditelj)
DIMENZIJA
5,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Kućni vrtovi i uređenje interijera.pdf
ISBN
8944845412474

OPIS

Kućni vrtovi i uređenje interijera – Enciklopedija Larousse – dekoriranje uzgoj održavanjeNajpotpunije djelo posvećeno kućnim i egzotičnim biljkama. U njoj ćete pronaći više od 250 ideja za ukrašavanje interijera uz komentare i ilustacije za svaku prostoriju u vašem domu. Sadrži opise i fotografije više od 1500 biljaka, te za svaku posebno daje savjete o zalijevanju, presađivanju, hranjivu, osvjetljenju, odgovarajućoj zemlji, kako ih njegovati i liječiti od bolesti i nametnika. Kućni vrtovi sastavljeni su uz stručnu pomoć savjetnika iz poznatog francuskog vrtnog centra Truffaut.

U njoj se nalaze stotine ideja za uređenje doma, svi postupci i tehnike kućnog vrtlarenja, kao i rje... projekt interijera à la 4uha. posebna dizajnerska priČa.

U njoj ćete pronaći više od 250 ideja za ukrašavanje interijera uz komentare i ilustacije za svaku prostoriju u vašem domu. Opis. Kućni vrtovi i uređenje interijera je najpotpunije djelo posvećeno kućnim i egzotičnim biljkama.

POVEZANE KNJIGE