Kućni vrtovi i uređenje interijera

Kućni vrtovi i uređenje interijera - Kurić, Sanja (Prevoditelj) | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kurić, Sanja (Prevoditelj)
DIMENZIJA
6,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Kućni vrtovi i uređenje interijera.pdf
ISBN
1319488574224

OPIS

Kućni vrtovi i uređenje interijera – Enciklopedija Larousse – dekoriranje uzgoj održavanjeNajpotpunije djelo posvećeno kućnim i egzotičnim biljkama. U njoj ćete pronaći više od 250 ideja za ukrašavanje interijera uz komentare i ilustacije za svaku prostoriju u vašem domu. Sadrži opise i fotografije više od 1500 biljaka, te za svaku posebno daje savjete o zalijevanju, presađivanju, hranjivu, osvjetljenju, odgovarajućoj zemlji, kako ih njegovati i liječiti od bolesti i nametnika. Kućni vrtovi sastavljeni su uz stručnu pomoć savjetnika iz poznatog francuskog vrtnog centra Truffaut.

U njoj se nalaze stotine ideja za uređenje doma, svi postupci i tehnike kućnog vrtlarenja, kao i rječnik sa 1500 biljaka predstavljenih u obliku uzgojnih kartica s ilustracijama. Kućni vrtovi i uređenje interijera je najpotpunije djelo posvećeno kućnim i egzotičnim biljkama. U njoj ćete pronaći stotine ideja za uređenje vašeg doma, sve postupke i tehnike kućnog vrtlarenja, te rječnik sa 1500 biljaka.

U njoj ćete pronaći stotine ideja za uređenje vašeg doma, sve postupke i tehnike kućnog vrtlarenja, te rječnik sa 1500 biljaka. Krećući se od jedne prostorije do druge, knjiga vam daje 250 ideja za ukrašavanje vaših interijera, uz komentare i ilustracije, kao i prijedloge ... Marc Gueguen Cijena: 360,00 kn Naruđbom preko Cvijet.info: 288,00 kn Uštedjeli ste: 72,00 kn Broj stranica: 510 Uvez: tvrdi Izdavač: VEBLE COMMERCE, ZAGREB .

POVEZANE KNJIGE