Langmanova medicinska embriologija – 7. izdanje

Langmanova medicinska embriologija – 7. izdanje - Sadler, Thomas W | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sadler, Thomas W
DIMENZIJA
8,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Langmanova medicinska embriologija – 7. izdanje.pdf
ISBN
9195280119049

OPIS

Cilj je ovog udžbenika studentima omogućiti razumijevanje načela embriogeneze koja će im koristiti u poznavanju, liječenju i sprečavanju poremećaja u razvoju. Ti su poremećaji glavni uzrok smrti djece i najvažniji čimbenik tjelesne i duševne manjkavosti. Knjiga je sažeta na najnužniju količinu gradiva, izrazito je klinički orijentirana te izvrsno, raznoliko i obilno ilustrirana. Tako studenti u istoj knjizi imaju udžbenik i atlas.

izdanja) i primarno je namijenjena dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi na hrvatskim medicinskim fakultetima, ali može biti i dopunsko štivo na fakultetima biomedicinskog područja te na biološkim odsjecima prirodoslovno-matematičkih fakulteta u Hrvatskoj. Prijevod 10.

Bez podvucenih redova i zavrnutih coskova. Naravno i bez fleka. Contact Us SVEUČILIŠTE U ZAGREBU STOMATOLOŠKI FAKULTET Gundulićeva 5 HR-10000 ZAGREB, Hrvatska Tel: +385-1-4802-111 Fax: +385-1-4807-367 E-mail: [email protected] Početna stranica › Knjige › Medicina › Histologija i embriologija › Langmanova medicinska embriologija,10.

POVEZANE KNJIGE