Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku

Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku - Vischiot, Sante | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vischiot, Sante
DIMENZIJA
9,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku.pdf
ISBN
3644041788314

OPIS

Uzgajanje masline može pružiti velika zadovoljstva, no osnovno je poznavati prikladne tehnike za dobivanje izvrsnih rezultata. Za uzgajanje jedne ili više biljaka u vlastitom vrtu potrebno je znati odabrati primjereno zemljište, utvrditi koja je klima najbolja, unaprijed pripraviti gnojenje i navodnjavanje, primijeniti mjere prevencije i zaštite od bolesti i parazita. No ni to nije dovoljno: potrebno je pobrinuti se za ispravnu berbu plodova, poznavati načine proizvodnje ulja i kako konzervirati masline.

Čovjek i maslina. Maslina : od berbe do prerade.

Jedno stablo masline može dati 15 - 40 kg maslina, što odgovara 3 - 8 kg ulja. Masline se ne koriste samo kako bi se iz njezinih plodova moglo proizvesti maslinovo... Maslinarstvo u vrtu i vocnjaku, Lukavac, 1 KM, procitajte DETALjNO!!! Najveci izbor najpovoljnijih e-knjiga, 2+1 GRATIS !!! Za korištenje OLX.ba potrebno je da uključite JavaScript u Vašem Internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju Internet preglednika. Uzgajanje masline može pružiti velika zadovoljstva, no osnovno je poznavati prikladne tehnike za dobivanje izvrsnih rezultata.

POVEZANE KNJIGE