Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku

Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku - Vischiot, Sante | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vischiot, Sante
DIMENZIJA
5,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku.pdf
ISBN
5612342997855

OPIS

Uzgajanje masline može pružiti velika zadovoljstva, no osnovno je poznavati prikladne tehnike za dobivanje izvrsnih rezultata. Za uzgajanje jedne ili više biljaka u vlastitom vrtu potrebno je znati odabrati primjereno zemljište, utvrditi koja je klima najbolja, unaprijed pripraviti gnojenje i navodnjavanje, primijeniti mjere prevencije i zaštite od bolesti i parazita. No ni to nije dovoljno: potrebno je pobrinuti se za ispravnu berbu plodova, poznavati načine proizvodnje ulja i kako konzervirati masline.

Godina izdanja: 2004 Format: 13,5*19 Broj stranica: 64 Opis - MASLINARSTVO u vrtu i u voćnjaku Uzgajanje masline može pružiti velika zadovoljstva, no osnovno je poznavati prikladne tehnike za dobivanje izvrstnih rezultata. Za uzgajanje jedne ili više biljaka u vlastitom vrtu potrebno je znati odabrati primjereno zemljište, utvrditi koja je klima najbolja, unaprijed pripraviti gnojenje i navodnjavanje, primjeniti mjere prevencije i zaštite od bolesti i parazita. Opis - MASLINARSTVO - u vrtu i u voćnjaku.

drugi svjetski rat; jugoistoČna europa u drugom sv.ratu; jugoslavenski socijalizam i titoizam ... Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku - knjiga. Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku; Sante Vischiot; Cijena 59 kn, Meki uvez; 64 str.

POVEZANE KNJIGE