Misterija Anasazija

Misterija Anasazija - Osmanagić, Semir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osmanagić, Semir
DIMENZIJA
6,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Misterija Anasazija.pdf
ISBN
9560938832324

OPIS

Čim čitalac pročita naslov ove fascinantne knjige, odmah mu se pobuđuje neka podsvjesna mladalačka radoznalost. U stvari radi se o rezultatima napornih istraživanja autora desetina naselja jednog skoro nepoznatog naroda u široj javnosti i obrazovnim krugovima, koji se nenadano pojavio i nastanio u skoro nepristupačnim kanjonima Sjeverne Amerike, u kamenim pustinjama Novog Meksika, Kolorada, Jute i Arizone prije 1150 godina i isto tako, nenadano, bez traga nestao, poslije svega 300 godina življenja, u dubinama planetarne povijesti i obitavanja na američkim prostorima. Kako i zašto? To je prava istinita misterija otkrivena sredinom devetnaestog stoljeća, a da nije mogla biti na zadovoljavajući način objašnjena nikakvim zemaljskim hipotezama i dosadašnjim arheološkim istraživanjima. Tom nestalom narodu dato je ime Anasazija.

Semir Osmanagić je autor niza knjiga o piramidama, megalitnim lokacijama i drevnim civilizacijama kao što su Maje, peruanske, meksičke te civilizacije Pacifika, Europe i Azije koje su objavljene u Sjedinjenim Američkim Državama, Turskoj, Estoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Španjolskoj, Srbiji, Njemačkoj, Sloveniji, Italiji, Rusiji, Francuskoj, Kuvajtu, Češkoj i Mađarskoj, semir osmanagic - misterija anasazija. napomena! knjige su u pdf formatu, dakle mogu se Čitati samo preko raČunara! iste po uplati šaljem na datu adresu u zaštitnoj kutiji o mom trošku.

Bosanska piramida sunca - Semir Osmanagić 899 din . Bosanska piramida sunca Semir Osmanagić 1.440 din .

POVEZANE KNJIGE