Nastava europske povijesti 20.st.

Nastava europske povijesti 20.st. - Strading, Robert | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Strading, Robert
DIMENZIJA
3,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Nastava europske povijesti 20.st..pdf
ISBN
2143670814321

OPIS

Knjiga Roberta Stradlinga Nastava europske povijesti 20. stoljeća nastala je u sklopu projekta Vijeća Europe Učenje i poučavanje o povijesti Europe u 20. stoljeću i predstavlja inovativan priručnik za nastavnike povijesti, metodičare i osobe odgovorne za izobrazbu i stručno usavršavanje nastavnika, stručnjake zadužene za kreiranje kurikuluma i sve zainteresirane za nastavu povijesti. Naglaskom na to kako predavati više nego na što, ovaj priručnik potiče nastavnike da prošire svoj pristup europskoj i svjetskoj povijesti, a ne da ih koriste samo kako bi ilustrirali nacionalnu prošlost.

Najveće kolonijalno carstvo imala je Velika Britanija. Svrha kolonija: jeftina radna snaga, novo tržište, iskorištavanje prirodnih Nastava počinje u subotu, 17.

listopada donijelo sljedecu odluku. Studentima poslijediplomskog studija hrvatske povijesti odobrava se produzenje roka za prijelaz s magistarskog na ... Priručnik Nastava povijesti usmjerena prema ishodima učenja zamišljen je kao didaktičko-me - todički vodič, odnosno kao didaktičko-metodička interpretacija kurikuluma za nastavni predmet Povijest u srednjim školama.

POVEZANE KNJIGE