Svijet na kraju svijeta

Svijet na kraju svijeta - Sepulveda, Luis | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sepulveda, Luis
DIMENZIJA
8,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet na kraju svijeta.pdf
ISBN
7401681049678

OPIS

Svijet na kraju svijeta, čileanskog pisca egzilanta, roman je s kraja 80-tih koji progovara o ekološkim problemima. Mladi novinar istražuje slučaj ozloglašenog japanskog kitolovca i pri tome se vraća u prostore svog dječaštva, kada se oduševljavao čitanjem Moby Dicka. Gradeći roman oko “Moby Dicka”, autor progovara o čovjekovoj nebrizi za mistično blagonaklonjen morski svijet koja proizlazi iz krize svih, pa i moralnih vrijednosti, našeg doba.

VIDEO: Počelo istraživanje goleme rupe na Kraju svijeta u Sibiru. Posljednja se prikazivala osma epizoda, no glumac Filip Riđički (34), koji je u seriji utjelovio lik studenta i novinara Kipe, otkrio je nešto zanimljivo... Popularna domaća serija 'Crno-bijeli svijet' podigla je prašinu od same premijere četvrte sezone.

Zaista, čovjek bi po naslovu očekivao širok spektar egzotičnih likova, ali bojim se da su ovi koji se pojavljuju tek blijede kopije ... 'Crno-bijeli svijet' svidio mi se odmah kad je počeo, još davne 2015. godine.

POVEZANE KNJIGE