Učimo hrvatski udžbenik s vježbenicom

Učimo hrvatski udžbenik s vježbenicom - Kosovac, Vesna Lukić, Vida | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kosovac, Vesna Lukić, Vida
DIMENZIJA
5,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Učimo hrvatski udžbenik s vježbenicom.pdf
ISBN
1777343023251

OPIS

Učimo hrvatski 1 u istoj knjizi obuhvaća udžbenik, vježbenicu, pregled gramatike na hrvatskome, engleskome i njemačkom jeziku, abecedni rječnik na engleskome i njemačkom jeziku, snimke tekstova nastavnih cjelina i rješenja svih zadataka. U Udžbenik je namijenjen stranim polaznicima koji počinju učiti hrvatski jezik. Sadržava osnovni vokabular, strukture i fraze svakodnevne jednostavne komunikacije na hrvatskom jeziku. Osam nastavnih cjelina i dva ponavljanja oslanjaju se na situacije iz svakodnevnog života i tumače osnovu gramatike hrvatskog jezika.

izmijenjeno izdanje) Vesna Kosovac. 152,10 kn 169,00 kn.

Učimo hrvatski 1 u istoj knjizi obuhvaća udžbenik, vježbenicu, pregled gramatike na hrvatskome, engleskome i njemačkom jeziku, abecedni rječnik na engleskome i njemačkom jeziku i rješenja svih zadataka. U Udžbenik je namijenjen stranim polaznicima koji počinju učiti hrvatski jezik.

POVEZANE KNJIGE