Zadatak: uspjeh!

Zadatak: uspjeh! - Mandino, Og | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mandino, Og
DIMENZIJA
10,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Zadatak: uspjeh!.pdf
ISBN
9703211540365

OPIS

Zadivljujuća poruka iz unutrašnjeg svijeta o nadi i sreći za uspješan životNi u jednoj od svojih prethodnih knjiga Og Mandino nije pisao o svojim iskustvima dok je kao zrakoplovac služio u Osmoj zrakoplovnoj snazi u Engleskoj tijekom Drugoga svjetskog rata. U ovomu izvanrednom novom romanu, čija se radnja zbiva u ratom zahvaćenom Londonu, preoblikovao je jednu napetu priču u nadahnutu pripovijest o uspjehu koja će pružiti novu nadu i nova gledanja na život milijunima njegovih čitatelja. U srcu same pripovijesti smješten je poseban dar, Sjeme uspjeha, kojim se svi možemo služiti i uz njegovu pomoć postizati sve svoje vrijedne ciljeve, svoje uspjehe te ispunjavati sve svoje vlastite želje… Zadatak: Uspjeh!

U fokusu je napredovanje. Ovaj način vrednovanja odgovara neformalnim procesima učenja koji se odvijaju i van školskih granica, gdje učenik autonomno procjenjuje vlastite kompetencije.

Dodaj u košaricu. SKU: 9789536458479 Kategorija: Beletristika.

POVEZANE KNJIGE