Diplomacija prijevarom

Diplomacija prijevarom - Coleman, dr John | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coleman, dr John
DIMENZIJA
10,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Diplomacija prijevarom.pdf
ISBN
8192939421538

OPIS

Diplomacija prijevarom – Izdajničko ponašanje britanske i američke vladeOvo je istinit prikaz dvolične i izdajničke politike britanske i američke vlade, načina na koji dužnosnici tih vlada lažu svoje građane, tj. donose odluke i mjere slijedom kojih provode akcije pogubne za dobrobit građana Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država. Svi događaji opisani u ovoj knjizi temeljito su istraženi. Knjiga donosi veliki broj do sada neobjavljenih podataka i rasvjetljuje vrlo različite događaje – od Zaljevskoga rata do Boljševičke revolucije. Poglavlje o tajnim operacijama baca novo svjetlo na ubojstvo Martina Luthera Kinga, papu fvana Pavla I. i druge uglednike označene za likvidaciju. Krvoproliće kao rezultat stvaranja umjetne države Saudijske Arabije, uloga vanjske politike u naftnoj industriji, način na koji su britanski i američki naftni tajkuni opljačkali Meksiko, revolucije koje su potpalili i koje su odnijele tisuće i tisuće ljudskih života, britansko osvajanje Indije, pogubni indijski apartheid, tj. kastijski sustav, uloga Srbije u potpirivanju Prvoga svjetskoga rata i krvava srpska agresija na Sloveniju, Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu – samo su neke od tema koje su obrađene u ovome povijesnom prikazu načina na koji vlade Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država varaju svoje građane i građane svih zemalja svijeta, pod krinkom diplomacije. Knjiga Diplomacija prijevarom izvješćuje nas o tome da Ujedinjeni narodi nisu organizacija za stvaranje mira, nego organizacija za stvaranje rata, o tome kako su Rockefelleri i Alger Hiss, uz pomoć iluminatske obitelji Dulles, uključili Sjedinjene Američke Države u Ujedinjene narode. Knjiga sadrži i temeljitu, argumentiranu analizu američkoga Ustava, koji SAD-u priječi članstvo u Ujedinjenim narodima. Ova će činjenica mnoge iznenaditi i bit će im potpuno jasno da Amerika nije članica Ujedinjenih naroda niti to ikada može biti.

// Izdajničko ponašanje britanske i američke vlade // Urednik Prof Antun Abramović , prijevod s engl Neđeljka Batinović Dr.John Coleman DIPLOMACIJA PRIJEVAROM. Cijena 70 kn ~ 10 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 33142489 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Voltino ... Ideja o posebnim ekonomskim odnosima s 'državama partnerima', pojam 'sfera utjecaja', kao i 'diplomacija ravnoteže moći' bili su izdanci toga složenoga tkanja britanskog 'neformalnog carstva' krajem prošloga stoljeća.

donose odluke i mjere slijedom kojih provode akcije pogubne za dobrobit građana Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država. Ukupno: 0 din Korpa je prazna. KNJIGE Diplomacija je pojam koji ima višestruka značenja, ali svima je zajedničko zadiranje u sferu međunarodnih odnosa i vanjske politike..

POVEZANE KNJIGE