Dnevnici

Dnevnici - Cobain, Kurt | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cobain, Kurt
DIMENZIJA
11,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnici.pdf
ISBN
2229965337308

OPIS

Još kad se pročula vijest da je Courtney Love, udovica Kurta Cobaina, odlučila prodati izdavačka prava za 23 njegove bilježnice, moglo se naslutiti kakvo se blago za svakog štovatelja Nirvane i Cobainova djela krije u njima. Naravno, kad je uz oduševljenje fanova knjiga objavljena, odmah je zasjela na vrhove lista najprodavanijih naslova. No, ipak treba napomenuti da ovo nisu uobičajeni dnevnici, nego izbor američkog izdavača iz oko 800 stranica zabilježaka, skica za pjesme, crteža, stripova, ideja, planova, pisama, lista omiljenih izvođača i pjesama, intimnih razmišljanja… koje Cobain nije namijenio izdavanju. Stoga je knjiga, unatoč više od 200 šarenodućanskih pojašnjenja, mjestimično možda teže prohodna, često pravopisno neispravna, ali baš zbog te svoje neposrednosti, iskrenosti i nepatvorenosti predstavlja dodatno zanimljiv uvid u njegov rad, kao i misli i osjećaje koji su ga naveli da na vrhuncu slave tragično skonča život.

stoljeća bilježio svoje "susrete s nesvjesnim", iz čega je kasnije izrastao cijeli niz ... Topnički dnevnici je vjerojatno prva knjiga koja je u cijelosti napisana na mobitelu. 'Upucavana' je putem glasnika "Messengera"... Dnevnici, pisma, govor iz prvog lica.

preuzeo Inter, napokon je dobio šansu pokazati što zna na velikoj sceni. Inter je samo godinu dana ranije osvojio Ligu prvaka koju je upotpunio s domaćim trofejima u Serie A i kupu, a nije se baš usrećio s Rafaelom Benítezom.

POVEZANE KNJIGE