Dnevnici

Dnevnici - Cobain, Kurt | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cobain, Kurt
DIMENZIJA
9,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnici.pdf
ISBN
6504964243393

OPIS

Još kad se pročula vijest da je Courtney Love, udovica Kurta Cobaina, odlučila prodati izdavačka prava za 23 njegove bilježnice, moglo se naslutiti kakvo se blago za svakog štovatelja Nirvane i Cobainova djela krije u njima. Naravno, kad je uz oduševljenje fanova knjiga objavljena, odmah je zasjela na vrhove lista najprodavanijih naslova. No, ipak treba napomenuti da ovo nisu uobičajeni dnevnici, nego izbor američkog izdavača iz oko 800 stranica zabilježaka, skica za pjesme, crteža, stripova, ideja, planova, pisama, lista omiljenih izvođača i pjesama, intimnih razmišljanja… koje Cobain nije namijenio izdavanju. Stoga je knjiga, unatoč više od 200 šarenodućanskih pojašnjenja, mjestimično možda teže prohodna, često pravopisno neispravna, ali baš zbog te svoje neposrednosti, iskrenosti i nepatvorenosti predstavlja dodatno zanimljiv uvid u njegov rad, kao i misli i osjećaje koji su ga naveli da na vrhuncu slave tragično skonča život.

U slučaju pitanja ili poteškoća, možete kontaktirati našu službu za pomoć korisnicima . Uštedite vrijeme - pregledajte najnovije artikle iz kategorije rokovnici i dnevnici ili artikle kojima su naši kupci dali najbolju ocjenu. Došao je i taj dan, dan zaljubljenih.Kada ljubav spaja dvoje neznanca, dvoje već spojenih, ili dvoje koje su prije kao u magli srljali jedno prema drugome. Kada je Gian Piero Gasperini 2011.

Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter: Obavijesti me! Tvoju e-mail adresu nećemo prosljeđivati trećim osobama niti koristiti u druge svrhe, a možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku. Hvala na prijavi! 'Teini dnevnici' ruše rekorde: Prva epizoda ima pola milijuna pregleda! Pogledajte kako je prva epizoda nove JoomBoosove serije - Teini dnevnici - srušila apsolutno sve rekorde gledanosti ori… Dnevnici.

POVEZANE KNJIGE