Kako izrađivati mentalne mape

Kako izrađivati mentalne mape - Buzan, Tony | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
12,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako izrađivati mentalne mape.pdf
ISBN
1879009973986

OPIS

Kao malenu dječaku sviđala mi se zamisao o zapisivanju bilježaka i učenju. U vrijeme kad sam stasao u tinejdžera, moj je način razmišljanja već bio zbrkan i nesređen, a ja sam zamrzio sve što je imalo veze s učenjem, poglavito bilježenje. Počeo sam uočavati jednu vrlo izrazitu proturječnost: što sam više zapisivao, to sam lošije učio i pamtio. Trudeći se da sve to popravim, počeo sam podcrtavati ključne riječi i pojmove crvenom bojom, a ono što sam smatrao važnim uokvirivati u kućice. Kao nekom čarolijom moja je sposobnost pamćenja i sjećanja postajala sve bolja.

Što nam je potrebno za izradu mentalne mape? Računalo i računalni program koji podržava izradu mentalne mape (Mind Mapping, FreeMind) ili prazan papir A3 ili A4 formata te razne olovke u boji. KAKO IZRAIVATI MENTALNE MAPE PDF - Off the Map (TV Series ). Kategorija: STRANE SERIJE.

Kao malenu dječaku sviđala mi se zamisao o zapisivanju bilježaka i učenju. U vrijeme kad sam stasao u tinejdžera, moj je način razmišljanja već bio zbrkan i nesređen, a ja sam zamrzio sve Što je imalo veze s učenjem… KAKO IZRAĐIVATI MENTALNE MAPE.

POVEZANE KNJIGE