Kako izrađivati mentalne mape

Kako izrađivati mentalne mape - Buzan, Tony | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
9,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako izrađivati mentalne mape.pdf
ISBN
7124736055671

OPIS

Kao malenu dječaku sviđala mi se zamisao o zapisivanju bilježaka i učenju. U vrijeme kad sam stasao u tinejdžera, moj je način razmišljanja već bio zbrkan i nesređen, a ja sam zamrzio sve što je imalo veze s učenjem, poglavito bilježenje. Počeo sam uočavati jednu vrlo izrazitu proturječnost: što sam više zapisivao, to sam lošije učio i pamtio. Trudeći se da sve to popravim, počeo sam podcrtavati ključne riječi i pojmove crvenom bojom, a ono što sam smatrao važnim uokvirivati u kućice. Kao nekom čarolijom moja je sposobnost pamćenja i sjećanja postajala sve bolja.

Kategorija: STRANE SERIJE. # Pogleda: Klikni na sliku i započni gledati film preko foruma Od producenata .

Blood & Oil (TV 104 stranica Meki uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mentalne mape - kognitivna psihologija Kognitivna psihologija ističe kako ljudski mozak većinu informacija koje prima iz okoline kategorizira i razvrstava po određenim shemama, odnosno mentalnim okvirima za organizaciju znanja koji stvaraju smislenu strukturu povezanih pojmova. KAKO IZRAĐIVATI MENTALNE MAPE - najnoviji alat za razmišljanje koji će promijeniti vaš život by tony buzan (12586) - Ispričat ću vam pripovijest o tome kako su nastale mentalne mape i ova knjiga Kako izrađivati mentalne mape.

POVEZANE KNJIGE