Terapija refleksnih zona stopala

Terapija refleksnih zona stopala - Marquardt, Hanne | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marquardt, Hanne
DIMENZIJA
11,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Terapija refleksnih zona stopala.pdf
ISBN
1805198448640

OPIS

Da li znate da se u svakom stopalu nalazi više od 70 000 nervnih završetaka? – Priznati udžbenik i priručnik o terapiji refleksnih zona stopala – Mnogobrojni primjeri slučajeva iz prakse Ova knjiga plod je dugogodišnjeg intenzivnog rada Hanne Marquardt i priznati je udžbenik i priručnik o terapiji refleksnih zona stopala koji se sada prvi put pojavljuje i na hrvatskom jeziku. Unutar danas poznatih mikrosustava i refleksnih zona liječenje stopala je sigurno najbrže pronašlo put u liječničku i terapijsku praksu. Upravo zahvaljujući radu i djelovanju Hanne Marquardt terapija refleksnih zona stopala dobila je potpuno priznanje bezbrojnih pacijenata i mnogih medicinskih stručnjaka. Terapija refleksnih zona stopala vrlo je dobar oblik fizikalne terapije i našla je primjenu u mnogim klinikama, bolnicama i institucijama diljem svijeta. Ovom terapijom možemo na prirodan način probuditi, potaknuti i ojačati vlastitu tjelesnu moć izlječenja, očistiti organizam od svih štetnih tvari koje su ga godinama opterećivale i taložile se u njemu, potaknuti zamrlu funkciju pojedinih organa za izlučivanje, pokrenuti limfu, ukloniti strah i vratiti čovjeku životno samopouzdanje. Terapija ovom metodom neophodna je bolesnom čovjeku, a poželjna je i zdravom radi uravnoteženja tihe latentne faze postojanja nekih bolesti.Dr. Želimir Malnar

Pritom se polazi od pretpostavke kako je svaka refleksna zona stopala povezana sa određenim delom tela. Ako je bilo koja od tih „refleksnih zona" bolna ili je na neki drugi način primećujemo, onda je pripadajućem organu potrebna određena stimulacija koju ... Refleksologija: Stopala su ogledalo zdravlja 26.04.2017.

Edicije. Alfa Crucis (23) Anima Mundi (38) Arkadij Petrov (1) Avatar (18) Beli Oblak (14) Beskrajni svetovi (4) Dečija edicija (2) Gregori Grabovoi (4) Grifon (8) Hrvatski izdavači (0) Ciljano tretiranje osjetljivih područja (zona) na stopalima i pripadajućih refleksnih točaka u svrhu olakšavanja tegoba, naziva se refleksologija.

POVEZANE KNJIGE