Ženski bullyng

Ženski bullyng - Simmons, Rachel | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simmons, Rachel
DIMENZIJA
10,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Ženski bullyng.pdf
ISBN
3657763514550

OPIS

Konačno je okončana šutnja o skrivenoj agresiji djevojaka prema djevojkama. Sada je vrijeme da okončamo šutnju o jednoj važnoj temi – piše Rachel Simmons u uvodu svoje knjige ”Ženski bullying” – skrivena kultura agresije djevojaka prema djevojkama, u kojoj je zlostavljanje epidemija, postoji i ona je specifična i destruktivna.Tu epidemiju ne karakterizira otvoreno tjelesno i verbalno ponašanje, njihova agresivnost je kanalizira u netjelesne, neizravne i prikrivene oblike. Djevojke koriste klevetu, isključivanje, ogovaranje, posprdne nadimke i manipuliranje da bi nanijele psihološku bol žrtvama koje su odabrale. Djevojke nerijetko vrše napade u tijesno isprepletenim mrežama prijateljstava, zbog čega je njihovu agresiju još teže identificirati, a šteta koju to ostavlja na žrtvama se time samo povećava. U ovoj kulturi agresije, djevojke se bore govorom tijela i profinjenim odnosima, umjesto šakama ili noževima. U ovom je svijetu prijateljstvo oružje, a ubod nečijega uzvika blijedi u usporedbi pred cijelim danom nečije šutnje. Nema geste koja djeluje razornije od leđa koja vam se okreću. U skrivenoj kulturi agresije, gnjev se rijetko artikulira, a svaki dan u školi može u socijalnom smislu predstavljati novo minsko polje koje se ponovno aktivira bez ikakvog upozorenja. Tijekom razdoblja konflikata, djevojke će se okretati jedna protiv druge s jezikom i pravosuđem koje samo one razumiju. Iza fasade ženske intime leži područje kojim se putuje potajno: obilježava ga strepnja, a hrani šutnja. To je svijet u koji Rachel Simmons želi uvesti svoje čitatelje. To je svijet u kojem jedna djevojčica bulji u drugu, a zatim se nijemo smiješi prijateljici pored sebe, a već sutradan dijeli svima tajnu peticiju u kojoj moli djevojke da napišu točne razloge zbog kojih mrze djevojčicu koju je odabrala. Izopćenica već sjedi pokraj dječaka iz razreda, spuštene glave, pogrbljenih ramena i šuti. Nanesena šteta je uredna i tiha. I počiniteljica i žrtva ostaju nevidljive.

brendovi i mali lokalni ... Konačno je okončana šutnja o skrivenoj agresiji djevojaka prema djevojkama. Ženski bullying ponedjeljak, 01 jun 2009 Simmons, Rachel Sada je vrijeme da okončamo ćutanje o jednoj važnoj temi - piše Rachel Simmons u uvodu svoje knjige Ženski bullying, skrivena kultura agresije djevojaka prema djevojkama - ćutanje o specifičnom i destruktivnom zlostavljanju koje se širi kao epidemija. Gdje kupiti Ženski bullyng - Simmons, Rachel - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu Konačno je okončana šutnja o skrivenoj agresiji djevojaka prema djevojkama. Sada je vrijeme da okončamo šutnju o jednoj važnoj temi - piše Rachel Simmons u uvodu svoje knjige ''Ženski bullying''... II Rachel Simmons:Ženski bullying Bullyng.

SKRIVENA KULTURA AGRESIJE DJEVOJAKA PREMA DJEVOJKAMA ... Ženski mozak - Louann Brizendine (2) Kategorije Filteri Alternativa; Popularna psihologija; Stranica 1; Popularna psihologija. Prikazujemo 1-24 od 442 rezultata.

POVEZANE KNJIGE