Body tehnika

Body tehnika - Jagodić-Rukavina, Ana-Marija | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jagodić-Rukavina, Ana-Marija
DIMENZIJA
12,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Body tehnika.pdf
ISBN
1525336759116

OPIS

Body tehnika – Jedinstven način tjelovježbe Body tehnika nov je način vježbanja koji je dodatno poboljšao već izvrstan klasični pilates. Predstavlja savršen spoj vježbi istezanja, oblikovanja i jačanja mišića cijelog tijela, te program za poboljšanje kardiovaskularnih sposobnosti. Knjiga sadrži više od 100 vježbi na prostirci, s loptom i na biciklu, dvadesetak testova za provjeru sveukupne tjelesne forme i 3 programa za ciljano djelovanje: terapeutski program, program za kondiciju i mršavljenje te sportsku pripremu. Razmislite o tome koliko vremena dnevno provodite sjedeći ili ležeći, a koliko baveći se nekom tjelesnom aktivnošću. Kad toga postanete svjesni, poželjet ćete preuzeti odgovornost za svoje zdravlje kao i korake koji donose dobru kondiciju, snagu i samim time poboljšanje kvalitete življenja. Ova bi vam knjiga mogla donijeti rješenje. Body tehnika – zabavan i učinkovit put do ljepše svakodnevice. Njezina se snaga krije u činjenici da u kratkom vremenu djeluje na sve razine zdravstvenog fitnesa, koje propisuju svjetske zdravstvene organizacije, a svjedočanstva polaznika i sportaša s kojima radim najbolji su dokaz njezine učinkovitosti…

Treninzi body tehnike su dinamični, raznovrsni i uključuju velik broj različitih rekvizita. U malo vremena učinkovito djeluju na izdržljivost tijela, mišićnu snagu, koordinaciju, fleksibilnost, itd. Body tehnika - naučite slušati svoje tijelo.

... Body tehnika daje i fleksibilnost i snagu dinamičnoga i statičnoga. Pilates uglavnom sadrži 70% snage i 30% istezanja.

POVEZANE KNJIGE