Body tehnika

Body tehnika - Jagodić-Rukavina, Ana-Marija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jagodić-Rukavina, Ana-Marija
DIMENZIJA
8,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Body tehnika.pdf
ISBN
9061839609406

OPIS

Body tehnika – Jedinstven način tjelovježbe Body tehnika nov je način vježbanja koji je dodatno poboljšao već izvrstan klasični pilates. Predstavlja savršen spoj vježbi istezanja, oblikovanja i jačanja mišića cijelog tijela, te program za poboljšanje kardiovaskularnih sposobnosti. Knjiga sadrži više od 100 vježbi na prostirci, s loptom i na biciklu, dvadesetak testova za provjeru sveukupne tjelesne forme i 3 programa za ciljano djelovanje: terapeutski program, program za kondiciju i mršavljenje te sportsku pripremu. Razmislite o tome koliko vremena dnevno provodite sjedeći ili ležeći, a koliko baveći se nekom tjelesnom aktivnošću. Kad toga postanete svjesni, poželjet ćete preuzeti odgovornost za svoje zdravlje kao i korake koji donose dobru kondiciju, snagu i samim time poboljšanje kvalitete življenja. Ova bi vam knjiga mogla donijeti rješenje. Body tehnika – zabavan i učinkovit put do ljepše svakodnevice. Njezina se snaga krije u činjenici da u kratkom vremenu djeluje na sve razine zdravstvenog fitnesa, koje propisuju svjetske zdravstvene organizacije, a svjedočanstva polaznika i sportaša s kojima radim najbolji su dokaz njezine učinkovitosti…

Body tehnika ima raznovrsniju prilagodbu čovjeku što se tiče rekvizita, položaja tijela, a i disanje je prirodnije. Pokrenuli ste seminar "Devet tjedana za devet životnih promjena". O rezultatima i kvaliteti body tehnike kao pristupu terapijskom vježbanju svjedoči činjenica da se tehnika već godinama predaje na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu.

5 članaka Jednu od danas dobro poznatih metoda oblikovanja tijela uspostavio je prije stotinjak godina Joseph Pilates. Njegova tehnika je imala cilj da održi tijelo zdravim pridržavajući se principa mentalno mišićne komunikacije. Body tehnika je moderan sustav cjelovite tjelovježbe koja će probuditi, energizirati, izdužiti i učvrstiti Vaše tijelo! Grupni programi provodi se 45-minutnim kontinuiranim treninzima u malim homogenim grupama od najviše 10 članova. body tehnika ostvaruje prosječnu potrošnju od 5 kcal/min što odgovara potrošnji kalorija pri brzom hodu, vožnji bicikla ili plivanju Osim navedenih istraživanja važno je napomenuti da se body tehnika stalno razvija i nadograđuje kako bi se prilagodila zahtjevima današnjeg društva. Pilates Body tehnika je učinkovit i zabavan način tjelovježbe s raznovrsnim rekvizitima, namijenjena svima.

POVEZANE KNJIGE